Visszamennétek végzősként ápr 19. után arra a másfél hétre ha nem lenne kötelező és még csak igazolással se kéne bajlódni?
A mi sulinkban ha nyitás is lesz, a végzősöknek már nem kell visszamenni. Ápr 19-29 között nekik konzultációs rák lesznek, önkéntes részvétellel-aki akar megy, aki nem akar nem megy.
MIvel önkéntes, így még a hiányzás-igazolás se lehet probléma, mert nem vezetik a jelenlétet.
Visszamennétek?
"Minden kérdést át lehet beszélni az érettségire."
Akinek érettségi előtt 1 héttel még kérdései vannak az rég rossz.
4 éve erre készülnek, legalább 3-4 (legalább) próbaérettségin túl kell legyenek.
Igaz én már rég leérettségiztem, de bemennék. Már csak a tudat miatt is, hogy talán még sincs teljesen elengedve a kezünk. Anno a mi érettségi előtt félévnyi anyaggal voltunk lemaradva, és nem is sikerült behozni. Második félévben megkerestem a törifaktos tanárt hadd járhassak az óráira, mert pl a XX. századi Magyarországról nem sok fogalmam volt, szerencsére be tudtam pótolni, de az osztálytársaim csúnyán elvéreztek amikor olyan kifejtős kérdést kaptunk.
Van végzős barátnőm, ő pl nagyon nem bánná, ha lehetne személyesen órára járni, mert eléggé el van keseredve, hogy alig tanítottak valamit és fél, hogy emiatt lesz rossz a vizsgája, pedig készült az évek alatt rendesen.
Diákok:
"Az online oktatás egy kalap 💩, halasszák el az érettségit mert nem is tanulunk semmit már 2 éve"
Szintén a diákok:
"Hogy képzelik hogy be kell menni az iskolába???"
Véleményem szerint örülj, hogy van lehetőséged legalább egy kicsit normálisan tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!