Egyetemi közösségből azért közösíthettek ki már az
elején, mert nem köszöntem nekik általában?
Figyelt kérdés
Nem köszöntem mindenkinek aki szembe jött, nem köszöntem amikor bementem egy terembe órára maximum csak a tanárnak már amikor bent volt éppen. Előfordulhat, hogy pusztán emiatt lettem kiutálva teljesen? Utóbbi időkben meg ha próbálok bármelyikükkel kommunikálni, egyik se nagyon kíván velem beszélni. Teljesen kiközösítettek ezalatt a 6 félév alatt, mióta oda járok.
Ez nem utálat. Szimpla érdektelenség. Ha te nem foglalkoztál velük, egyértelműen kimutattad, hogy nem érdekelnek ők se foglalkoznak veled.
2021. ápr. 2. 08:01
2/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Te fordítva ülsz a lovon. A nemköszönéssel, nemkommunikálással te szigetelted el magad tőlük. Ha eddig nem kommunikáltál velük, mégis mit vársz?
2021. ápr. 2. 08:03
3/15 anonim válasza:
Vissza köszönés is egy dolog.
2021. ápr. 2. 08:05
4/15 A kérdező kommentje:
És miért nem kezdhetek el most, a végén közeledni feléjük?
2021. ápr. 2. 08:06
5/15 anonim válasza:
Elkezdhetsz. Fektess be 6 félévet, hogy újra közösségi tag lehess... ja, h már nincs annyi idő az egyetem végéig? Pech. Majd a legközelebbi alkalommal, mikor be lehet illeszkedni valahova (munkahely, hobbicsoport, akármi) gondolj erre.
2021. ápr. 2. 08:08
6/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az, hogy nem köszönsz, azt jelenti, hogy nem akarsz mások felé nyitni.
A köszönéssel kifejezed, hogy az adott közösséghez tartozol, bemész valahova és nem köszönsz netán be se mutatkoztál amikor megismertétek egymást?
Ez hiba volt.
2021. ápr. 2. 08:31
7/15 anonim válasza:
Én nem hibáztatom a kérdezőt.
Gondolom lassan végzel az egyetemmel,szóval szerintem már felesleges ezen aggódnod és gondolkodnod. Vannak közösségek,ahova egyszerűen nem illik az ember és nehezebben megy az ismerkedés.
Legközelebb,ha új környezetbe leszel, legyél nyitottabb! :)
2021. ápr. 2. 08:31
8/15 anonim válasza:
Elkezdhetsz közeledni, csak sajnos az elején ez hiba volt és fura volt nekik, hogy "itt egy évfolyamtársunk, aki nem köszön", "aki csak úgy van", "akiről semmit se tudunk".
A közösség meg már jól összerázódott, megvan ki kivel van jóban.
2021. ápr. 2. 08:32
9/15 anonim válasza:
Közeledhetsz nyugodtan. Mit vársz? Barátokat nem most fogsz szerezni már nyilván.
2021. ápr. 2. 08:38
10/15 anonim válasza:
Elkezdhetsz közeledni feléjük, csak valószínűleg már mindenki elkönyvelte magában, hogy eddig sose nyitottál feléjük (vagyis nem vagy rájuk kíváncsi) és teljesen elhatárolódtál a közösségtől, így érthető, ha már nem érdekled őket és nem szánnak rá időt, hogy megismerjenek téged - korábban lett volna rá hat féléved.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!