Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért közösíthetnek ki ennyire...

Miért közösíthetnek ki ennyire az osztálytársaim, hogy köszönni se képesek nekem?

Figyelt kérdés

Halál nyugalommal elmegy mellettem az összes köszönés nélkül, szólni nem szólnak hozzám semmit, csak ha muszáj. Bezzeg ha valamit véletlenül elrontok, pl. véletlenül nem a saját helyemre ülök le, rámförmednek kb. 10en, akkor persze nem sz*rnak le, mint minden egyéb esetben. (Ez mondjuk csak egy példa)

Nem beszélek én se nagyon velük, régebben próbálkoztam az osztályból 1-2 emberrel ismerkedni, de nem sikerült. Most meg ha már köszönni se képesek, mit is törődjek velük.

Mikor szoktak valakit ennyire kiközösíteni?

2014. jan. 29. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerinted mi lehet az oka? Tettél/mondtál valamit? Másképp viselkedsz?
2014. jan. 29. 16:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Régebben, 9. osztály elején volt még olyan időnként, hogy nem köszöntem nekik úgy mentem közéjük, de aztán már elkezdtem köszönni.

Nem vagyok olyan laza, vicces mint ők legtöbben, de ez nem ok erre, más is van aki nem túl vicces meg bőbeszédű, mégis van, akivel jóba van.

2014. jan. 29. 16:45
 3/5 anonim válasza:
Meg kell hogy változ. Valamit rosszul csinálsz
2014. jan. 29. 16:48
 4/5 anonim válasza:

1-es és 3-as látszik hogy sosem voltatok kiközösitve ,azért van ez mert nem kommunikálsz velük nem jópofizol stb.

Ismerős a helyzet pont így voltam én is elöször úgymond le csesztek 1ember hogy mért nem fogok kezet velük(bezzeg nem csak én voltam így) útána már kezet fogtam velük (bár rüheltem őket nagyon) útána kicsesztek velem kötekedtek stb. 10be már szerencsére lebuktak páran de pont az nem akit legjobban útáltam 10-be folyton terrorizált engem(+tanároka is) és meg is vert engem semmit nem mertem tenni mert ez megölt volna engem az 100% ,útána szakmára akartam menni de ez az állat is arra akart jönni és mondta hogy megöl ha... inkább átmentem éretségire jól tettem azt a gyereket meg 2x kirugták a suliból...

Mindez azért mert ilyen voltam 4év allatt sokat változtam most végzős vagyok és igazából 1-2 emberrel beszélek a jellenlegi osztályomban egész nap próbálkoztam én is több emberrel jóban lenni de hát ez van

Nagyobb részt a környezetem a felelös hogy ilyen lettem akit én ismerek azzal órákig túdok beszélni szinte be sem áll a szám ...stb

Kedves kérdező 2 -őt tehetsz

1-ő amit én választottam sz a r d le őket magasról idővel eltünnek az akadályok hidd ell

2-eset amit ha visszamehetnék kiálnék magamér megverném azt a gyereket és kirúgatnám stb. Meg tehettem volna de még volt 3is akik szavvakal bántottak ,ted te is ezt álj ki magadér!

(bocsi a h.írási híbákért) (ha gondolod írhatsz privátokat 19F)

2014. jan. 29. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen osztálytársaim. Nem köszönnek, de kell valami nekik, akkor egyből jönnek. Sokáig azt hittem, hogy velem van a hiba. De most elkezdtem haverkodni a NORMÁLIS osztálytársaimmal, és érdekes, ők nem ilyenek!

Barátkozz a normális emberekkel az osztályban. Feltételezem, hogy nem minden osztálytársad ilyen, mint amilyennek leírtad őket. Biztos vannak normálisak is, találd meg őket!

2014. jan. 30. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!