Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én vagyok úgy vele, hogy...

Csak én vagyok úgy vele, hogy ha tudtam volna, hogy távoktatás lesz, akkor nem jövök egyetemre?

Figyelt kérdés

Már a harmadik online félévet csináljuk. Itthon döglök egész nap, ülök a számítógép elött, már ég a szemem és fáj a hátam. Nincs semmi kapcsolatom a külvilággal, egész nap nem szól hozzám senki. Elképesztő mértékben ellustultam, elkezdtem hízni, depressziós vagyok, minden este elkap a sírógörcs, az egészségem is leromlott.

És ha belegondolok, hogy késöbb home office-ban kéne dolgoznom, akkor is ugyan ez lenne.

Legjobb lenne ha itthagynám és elmennék dolgozni valami gyárba. Vagy legalbb levelezőre átmenni. De mégegy online félévet nem akarok végigcsinálni.

2021. márc. 29. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Én nem bántam meg. Bár nagyon rossz az online forma, én most azzal foglalkozom, ami érdekel, előrébb jutok a céljaimban. Még sokáig egyetemista leszek, majd bepótolom. Megismertem néhány embert, akiket máshogy nem tudtam volna.

Nincs olyan, amit szívesebben csinálnék. Mármint pl a gyári munka nem vonzóbb alternatíva.

2021. márc. 29. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Ez hozzáállás kérdése.

Nekem tetszik. Mióta itthon vagyok az utazgatással nem megy pocsékba idő. Ezt otthoni sportra fordítom, vettem súlyzót, smr hengert és szivacsot.

Ugyanakkor kelek így több időm van reggel felkészülni a napra, nem kell puccba vágnom magam.

A társaságot úgy oldom meg, hogy minden hétvégén 1 embert áthívok sörözni.

Ha már nagyon nem bírom a falakat, akkor felmegyek a Normafára sétálni.

A tanulás nehezebb, de van pár face csoport, ahol segítenek, itt kapcsolatot is lehet építeni.

2021. márc. 29. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Eddz. Próbálj meg új, egészséges recepteket főzni. Ha nagyon el vagy kallódva, legyen napirended. Ha óra van, öltözz fel szépen. Találj célokat.
2021. márc. 29. 17:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Régen edzettem, de a járvány miatt bezárt az edzőterem is.

Meg internetfüggő is lettem, éjjel 4-5-ig gépezek, az online órákat meg átalszom

2021. márc. 29. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
#4 Nem a távoktatás a hibás. Mik a céljaid? Legyen akaraterőd és önfegyelmed! Egyetemista vagy!
2021. márc. 29. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Az én lányom részmunkaidős állást vállalt, amit be tudott illeszteni az órarendjébe. Meg azon kívül is elég sok minden más érdekli, ha lehetősége van rá, nem ül itthon a fenekén.
2021. márc. 29. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Nekem tetszik az online oktatás, mert sokkal több időm marad mindenre, ami a tanulmányaimon kívül fontos. Pénzt és időt spórolok, hogy nem kell beutazni. A tanulást pedig egyébként is önálló munkaként képzelem el egyetemistaként, főleg, hogy levelezőn vagyok, így még kevésbé számít a társaság.
2021. márc. 30. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Szia

Kb én is kiírhattam volna a kérdést. Talán én annyira nem bánom, hogy rögtön középiskola után jöttem, hiszen az első félévem az teljesen normális volt. Azt viszont, hogy most tavasszal nem passziváltattam azt bánom. Ebben a félévben semmi hagyományos oktatás nem volt, gyakorlatból se.

Bevált recept, hogy te hogy tedd túl ezen magad rajta nincs. Ha van lehetőséged elmenni futni, vagy bármi, akkor én azt kipróbálnám a helyedben, nem várnék arra, hogy kinyissanak az edzőtermek.

Talán szeptemberben visszatérhetünk akár hibrid oktatásba, de olyan messze van még az, hogy bármi történhet addig.

2021. márc. 30. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h visszatérnénk, szerintem már így kell befejezni. Még végekig ez megy majd
2021. márc. 30. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!