Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy készüljek emelt angol...

Hogy készüljek emelt angol írásbelire?

Figyelt kérdés
Eddig sajnos angol készülésre nem tudtam rávenni magam, max filmeket angolul nézem. Miket nézzek át leginkább?
2021. márc. 27. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Mindenfele nyelvi szabalyokat. En is felsofokon beszelem az angolt, de az emeltet nem hiszem, hogy megcsinalnam. A szabalyokat sajnos nem tudom, csak automatikusan ugy mondom, de megindokolni mar nem tudnam. :D
2021. márc. 27. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyelvi szabályokat nézd át, csináld meg az előző évi feladatsorokat. Utána magad javítsd ki, és ha valamit nem értesz, nézz utána, vagy kérj segítséget. (tanár, osztálytárs, honlapok, könyvek) Általában a nyelvhelyesség és az open cloze feladatok szoktak a problémásabbak lenni, ezeket is gyakorolhatod.

A levélírás szabályait is vedd át, különböző kifejezéseket is, és gyakorolod, hogy gördülékenyebben tudj fogalmazni.

2021. márc. 27. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Nekem az vált be, hogy fogtam egy nyelvkönyvet (nem amit a suliban használtunk), és szépen sorra vettem benne a leckéket. Ezzel átismételtem amit már tudtam, és ami meg hiányos volt, azt bepótoltam.
2021. márc. 27. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ami szerintem a legjobban segít, az az, hogy az előző évek feladatlapjait megcsinálod.
2021. márc. 29. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!