Hogy készüljek emelt angol írásbelire?
Figyelt kérdés
Eddig sajnos angol készülésre nem tudtam rávenni magam, max filmeket angolul nézem. Miket nézzek át leginkább?2021. márc. 27. 11:57
1/4 anonim válasza:
Mindenfele nyelvi szabalyokat. En is felsofokon beszelem az angolt, de az emeltet nem hiszem, hogy megcsinalnam. A szabalyokat sajnos nem tudom, csak automatikusan ugy mondom, de megindokolni mar nem tudnam. :D
2/4 anonim válasza:
Nyelvi szabályokat nézd át, csináld meg az előző évi feladatsorokat. Utána magad javítsd ki, és ha valamit nem értesz, nézz utána, vagy kérj segítséget. (tanár, osztálytárs, honlapok, könyvek) Általában a nyelvhelyesség és az open cloze feladatok szoktak a problémásabbak lenni, ezeket is gyakorolhatod.
A levélírás szabályait is vedd át, különböző kifejezéseket is, és gyakorolod, hogy gördülékenyebben tudj fogalmazni.
3/4 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy fogtam egy nyelvkönyvet (nem amit a suliban használtunk), és szépen sorra vettem benne a leckéket. Ezzel átismételtem amit már tudtam, és ami meg hiányos volt, azt bepótoltam.
4/4 anonim válasza:
Ami szerintem a legjobban segít, az az, hogy az előző évek feladatlapjait megcsinálod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!