Szerintetek lesz még jelenléti ebben a tanévben?
11!
És mesélj, minden intézkedést egy az egyben be is tartottak amit hoztak? Nem volt olyan, amit utólag módosítottak? Rosszul emlékszem talán, de mintha 3 hete azt mondták volna hogy mindent bezárnak. Érdekes módon a fele üzlet ugyanúgy nyitva maradt. Azt is mondták, hogy a virágboltokat is egy az egyben bezárják. Milyen különös, végül aztán hétfőn még csak nyitva lehettek. Meg mintha olyan is lett volna, hogy az ovikban-bölcsödékben nem lesz ügyelet. Érdekes, végül mégis lett.
Szerinted fizetnem kellene több tízezer forintot havonta a pesti kolimért azért mert közben itthon vidéken dekkolok? 2 hónapja mondtam fel, mivel nem vagyok jós és jövőbelátó, nem tudhattam mi lesz április 19-én...
#7: Pedig ezen az oldalon egy éve heti szinten ez a kérdés ezerszer felmerül és megy a rinyálás, hogy nehogy vissza kelljen menni.
Nekem munka után van nyelvtanfolyamom este online. Gyűlölöm... Ezerszer jobb személyesen tanulni. Bár az igaz, hogy én nem a lógás miatt iratkoztam be oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!