Lesz még idén jelenléti oktatás? (gimi)
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 15:18
3/8 anonim válasza:
Minimális esélyt TALÁN látok rá.
4/8 anonim válasza:
Sajnos nem látok rá sok esélyt, de hát én csak egy szaros papucs vagyok.
5/8 alletta válasza:
talán ősszel újra nyitnak az iskolák. ebben a tanévben viszont már nem lesz.
6/8 anonim válasza:
Hát ebben a tanévben még van durván két hónap rá, HA nem hosszabbítanak. Kérdés, ennyi időre megéri-e kinyitni.
7/8 anonim válasza:
Nem kizárt, de nem is valószínű.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem lesz.
Április 1.-től lehetne visszamenni (ugye nincs (még?) hosszabbítva)
2,5 hónapra meg kinyitni azért, hogy legyen oktatás és fellendüljenek a vírusadatok annak nincs értelme, mert ugye nyáron kikéne nyitni.. legyen turizmus stb. de hogy akarna knyitni nyáron ha egyből nyitnak majd most?
Ki kell dekkolni ezt a 3hónapot még és nyáron nyitnak majd. Lesznek oltások stb de kérdőjel, hogy megjelennek-e az újabb mutánsok éés az is kérdőjeles, hogy meddig lesz jó a vakcina.
Lehetséges, hogy szeptemberben sem lesz még iskola, de ennyire előre jósolni felesleges.
Az én józan paraszti ezsemmel végiggondolva nem lesz idén, mert ha lenne az tökönszúrásnak is megfelelne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!