Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ballagás után hány évvel van...

Ballagás után hány évvel van az osztálytalákozó? Én is elmehetek ha az utolsó évet nem ott végeztem?

Figyelt kérdés

Szóval általános suli oszt találkozóról lenne szó, hány évvel utána szokták tartani, hogyan működik?

7. osztályig ott tanultam de át kellett iratkoznom viszont szerettem az osztályt, és jó lenne találkozni egyszer.

2021. márc. 18. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ötévente van, de ballagás után egy darabig havonta összejöttek sokan egy konkrét vendéglőben, előre megszabott időpontban (hónap első keddjén vagy valami ilyesmi).

Elmehetsz te is, ha hívnak. Nálunk volt egy lány, aki másodikban elment. Mindig hívtuk, de sosem jött. Igaz, én se jöttem volna a helyében, mert nem szívesen járt az iskolánkba, és tanév közben távozott (anyukája erőltette ide, ő nem akarta, köztük kemény viharok lehettek).

2021. márc. 18. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja, bocs gimnáziumi osztálytalálkozóra gondoltam.

Általános iskolait nemigen tartottak. Most volt egy kezdeményezés, de nem akartam menni, nem éreztem magam jól köztük.

2021. márc. 18. 13:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Ráírtam de nem az igazi, sokkal jobb lenne valami találkozó :(

2021. márc. 19. 21:49
 14/14 anonim ***** válasza:
6 éve ballagtam, még egy se volt megtartva, a párhuzamos osztály meg minden évben megrendezte (tavaly is, mikor nyáron lehetett). “Hivatalosan” amúgy 5 évente szokták, de ez nem szabály, azon múlik, hogy mennyi időközönként van rá igény. Ha van egyáltalán, mert nálunk pl teljesen megszakadt a kapcsolat, egy-két emberről tudok, akik összejárnak, a többiek szerte az országban, világban.
2021. máj. 8. 16:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!