Miért van az, hogy a jó jegyeket hetek múlva írja be a tanár, a rossz jegyek viszont azonnal bekerülnek a naplóba?
Ez hogy van? Órai munkáért szokása adni pluszokat. 3 plusz egy órai munka ötös. Nekem 2 hónapja gyűjt össze 3 db, azóta lett 4. két ötössel tartozik nekem. ugyanez van röpdolgozatoknál is. Azokat sem írja be. A legutóbbit 2 hete nem írja be. Mai nap is megemlítettem neki, hogy nem írta be, és érdekes még én voltam leb*szva, hogy neki nagyon sok dolga van, ne siettessem már. Érdekes a tegnapi egyest azonnal beírta. Hogy van ez? Én vagyok a paraszt, hogy siettetem, de az egyeseket be tudja írni?
Kezdem azt érzeni, hogy direkt nem akarja beírni. Röpdolgozat, ha valakinek egyes, kettes lesz, mert épp nem készült rá és például németből a szódolgozatnál kahooton 3-4 másodperc egy szó, akkor óra végén már bent is vannak a jegyek. Az ötösök meg sehol. El is mondja, hogy óra végén beírom a jegyeket! A pluszoknál is mondja. Óra végén beírom a jegyeket. De semmi. 4-es, ötös nem kerül be, 1-es 2-es azonnal.
Meddig várjak? Kinek szóljak? 2 hónapja és 2 hete nincs meg az első ötös, most számolom... A másik meg 17 napja. Vagy mondjam azt neki, hogy 24 órát kap, ha addig nem írja be az összeset, akkor szólok az igazgatónak, hogy direkt hamisítja a jegyeimet? Év elején 1 hónap alatt írta be a röpi ötösömet. Aztán született 1db egyes, azt óra végén beírta. Vele együtt nagyon megterhelő az ötöst is beírni :(
#10 Ez azért van mert miután elvégzi az egyetemet, onnantól kezdve tudásának jó ha 5%-át fogja egy tanár használni és feleslegesen nem is fogja ismételgetni az egyetemi tananyagot.
Felkészül abból amiből órát akar tartani és úgy gondolja elég hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!