Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Már soha többet nem mehetek...

Már soha többet nem mehetek gimibe, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, tulajdonképp egyáltalán nem volt 12.-es évünk, minden program, fontos eseményt elmaradt és el fog maradni. A 11.-es évünk fele is tropára ment. Egyszerűen csak nem tudom elfogadni és feldolgozni, hogy a gimnazista éveim tavaly egy random pénteki napon befejeződtek és mondjuk pl. soha többet nem tehetem már meg az iskoláig tartó utat, soha többet nem ülhetek be egy tanórára az osztályommal.
2021. márc. 12. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a többségnek ez nem gond.:)
2021. márc. 12. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha tényleg gondot okoz és szeretnéd feldolgozni, akkor megpróbàlhatsz egy pszichológussal időpontot foglalni, talàn iskolapszichológus is van online.

Ha inkább csak panaszkodni szeretnél, akkor a korábbi hozzàszólókat tudom ismételni, hogy előre nézz és ne rágódj rajta, úgy könnyebb feldolgozni és kevésbé leszel depressziós.

Tudom nem vígasztal, de a felnőttek többsége nem élte meg valami nagy eseményként a szalagavató bulit. Mostantól jártok majd legálisan bulizni, rengeteg lehetőségetek lesz bepótolni/kipróbálni mindent, amit most kihagytok. Ez csak gyerekként olyan nagy dolog, harminc éves korára az emberek 80%-a belefárad, megunja. Olyan, mint az óvoda, akkor nagyon nem mindegy, hogy 3 vagy 4 évesen kezded, de most igaziból már nem számít.

2021. márc. 13. 01:52
 13/16 anonim ***** válasza:
A kérdező most 17-18 éves, és neki még nagy dolog lett volna. És jogosan, mert szalagavató csak egyszer van.
2021. márc. 13. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne már, nekem sem volt szalagavatóm 13-as, akkor most valami nagy dologról maradtam le?
2021. márc. 13. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen
2021. márc. 13. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Dehogy maradtál le. A szalagavató egy felesleges bájolgás, egy unalmas giccs, amire pont nem lenne szükség az utolsó évben, amikor jobban rá kéne fókuszálni a tanulásra. Idióta táncpróbák estig, meg az osztályfőnökök hülye szeszélyeit elviselni. De örültem volna, ha az én időmben elmarad a felesleges smúzolás, de nem, meg kellett azt a szart csinálni. Aztán meg csodálkoztunk, hogy az egész város rajtunk röhögött, mert nem tudtunk fiú osztályként megtanulni egy idióta táncot. A szalagtűzés még oké, mert az lehet ünnepélyes, de az utána következő bohóckodás teljesen felesleges.

2021. márc. 13. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!