Már soha többet nem mehetek gimibe, hogy dolgozzam fel?
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Előre kell nézni, nem hátrafelé! Majd mész egyetemre, vagy más suliba, és ott is lesznek élményeid, barátaid, stb. stb.
Hát gondolj bele, egyszer mindenkinek felkell nőni.
Az, hogy nem mehettél suliba a vírus miatt biztos nem volt kellemes.
De a szüleid gyerekkora sokkal rosszabb volt ahogy a nagyszüleidé is.
Neked van a legkisebb problémád. Nem kellet suliba járni egy évet íhhhh szegény gyerek. Tehát ha ezt nem tudod feldolgozni akkor semmit sem fogsz kb az életben és elpusztulsz.
Le érettségizel és felnőt vagy,kezdődik az élet. Előre néz ne hátra.
Hát, ez sajnos ilyen. 1914-ben, és 1939-40-ben is voltak ugyanolyan fiatalok mint te, és kb ugyanezt élték át, egy random napon véget ért az addigi életük, sőt, fel egyik napról a másikra kellett nőniük, mert háború lett. A fiúkat be is sorozták.
Sajnos egy ilyen rendkívüli helyzet, háború, járvány, nehéz időszak minden generációt utolér előbb-vagy utóbb, akiknek nincs szerencséjük, több ízben is. Ezt nem lehet megúszni. Viszont gondolj arra, hogy történelmi időket élhetsz át. Ahogy mi gondolunk azokra, akik a világháborúkat, a spanyolnáthát, vagy a '48-as forradalmat átélték, úgy fognak ránk is majd gondolni a későbbi generációk, mint a covidot átélő nemzedékre.
Ez talán nem vigasz, de egy másfajta nézőpont. Az unokáink korábn egy mai maszk ugyanolyan értékes relikvia lesz, mint ma egy világháborús töltényhüvely, mondjuk.
Ha meg rendesen mentetek volna iskolába, akkor meg az lenne a baj, hogy miért kell még mindig bejárni...
Én tavaly végeztem. Az online időszak volt a legjobb az egész 12 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!