Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » En vagyok hulye, vagy jol...

En vagyok hulye, vagy jol gondolom?

Figyelt kérdés

Roviden: osztalytarsaimmal es az osztalyfonokkel megbeszeltuk, hogy megalapitjuk az iskola ujsagot. Ma volt az elso (online) megbeszeles, es felkerult, hogy a lany, aki kinevezte magat foszerkesztonek egyedul, a mi velemenyunket figyelmen kivul hagyva szerkesztette meg az ujsagot. Akik irtuk a cikkeket felszolaltunk, mert nem tetszett egy-ket dolog (sargaval irt feher alapra meg ilyenek, de igazandibol nem lenyeges), erre elkezdett sirni es eloadta, hogy ez neki milyen sok munka. Mondtuk jo, akkor ne vallalja el, szivesen atvesszuk, meg kulonben sem errol van szo, hanem arrol, hogy le se sz@rja azt, hogy a tobbieknek mi a velemenye. Erre most mi vagyunk a seggfejek, mert mi mit szolunk bele abba, hogy o hogy csinalja.

Csak szerintem az a jo foszerkeszto, aki figyelembe veszi azok velemenyet, akik a nevuket adjak az ujsaghoz?

Nem igazsagtetelt szeretnek, csak a velemenyek erdekelnek.

Koszonom.

2021. márc. 11. 16:25
 1/8 alletta ***** válasza:
88%

szerintem egy újság szerkesztéséhez kell egy csapat, akik összedolgoznak, témák szerint 1-1 valaki foglalkozik adott, aktuális témával. megbeszélitek, hogy a következő lapban mikről írnátok. szóval nem egy emberes elfoglaltság.

főszerkesztő pedig összefogja az egészet.

nem te vagy hülye, hanem a lány, aki belevágott egyedül a témába, utána pedig siránkozik.

2021. márc. 11. 16:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit megnyugodtam, mert eleg rendesen elhordtak engem meg meg kb. 6 embert mindennek, hogy mit kepzelunk magunkrol... Koszonom!
2021. márc. 11. 16:37
 3/8 alletta ***** válasza:
77%

szívesen!

ok nélkül hibáztattak titeket.

2021. márc. 11. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Attól meg, hogy főszerkesztő, meg kellett volna beszélnie veletek, nem úgy mukodik h ő főszerkesztő mert gondolom nincs tapasztalata csak magát nevezte ki, szóval ez csapatmunka. Azért vagytok ott h megbeszeljetek. Amúgy ne biráljátok, hanem mondjatok opciót = ne azt mond h milyen sz@r ez a sárga szín , hanem ez lehetne kék szerinted, a tobbiek megszavazzak és így, messze álltok ti az ujságírástól, meg el sem kezdődött, de már hisztiztek :D főszerkesztő meg olyan legyen aki ert is hozza pl tanár , ne legyenek nalatok rangok egyenraguak legyetek, mindenkinek annyi joga legyen, mint a masiknak!

Nem mellesleg a diakok amúgy is utalnak olvasni , úgyhogy érdekes téma kene, picit jobb emberektol, mint Ti, mert ha ezen a kis problémán így összevesztek, hogy tudnátok ti egy olyan suliujsagot írni, ami az egész suli, sőt a tanárok érdeklődését is felkelti? Nem kell nektek suliujsag, fektessetek masba az idotoket!

2021. márc. 11. 17:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Termeszetesen adtunk neki javaslatokat pl. Ne sarga legyen, hanem vmi sotetebb szin es a tobbi problemara is.

Tenyleg nem tapasztalt emberkerel van szo, de az osztalyfonok nem vallalja a szerkesztest, mert van eleg baja, mas osztalytars pedig nem akar vezeto lenni egy ilyen dologban, ahol egyenrangunak kellene lennunk.

Egyebkent az ujsag olyan lenne, ha sikerulne, amiben mindenki talalna neki tetszo rovatot.

Neked is koszonom a valaszt!

2021. márc. 11. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
4 vagyok, akkor viszont ne legyen foszerkeszto! Kerdezzétek meg a magyar töri tanarokat, hogy nem e vallalnak el! Ha nem akk ne legyen főszerkesztő, mert megeszitek egymast, már most csak a hiszti van, így azért nehéz ilyen rovatot írni , ami mindenkinek tetszik ;)
2021. márc. 11. 17:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen egyetertek veled, valoszinu, hogy az osztalyfonokhelyettest fogjuk megkerni, neki talan nincs annyi gondja.
2021. márc. 11. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Az elég gáz, ha olyan állítja össze az újságot, akinek nincsen szépérzéke, de azt látni kell, hogy ez olyasmi, mint egy szakkör. Épp az a lényege, hogy a tananyagon felül fejlessze vagy kipróbálja magát valamiben a diák. Sok évvel később majd röhögni fog rajta, hogy ilyet kiadott a kezei közül, de legalább tanult is a dologból és később hasznos lesz a számára ez.

A konkrét esetben a tanulsága az lesz, hogy egy csoportmunkában hagyatkoznia kell a munkatársaira is, nem csinálhat mindent önkényesen, egyedül.

2021. márc. 11. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!