Ma lesz a bejelentés hogy még (legalább) 1 hónapig nincs iskola?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 08:24
11/18 anonim válasza:
12
Persze, hogy ideges..fél hogy mikor kell visszamenni a suliba ahol elképzehető hogy piszkálják is az osztálytársai..szerintem.
12/18 anonim válasza:
13
Én pont fordítva gondoltam, hogy már szenved otthon és vissza akar menni.
13/18 anonim válasza:
14
Ilyen volt már ősszel is, akkor is amiatt hisztizett mikor lesz távoktatás és most is meg arról tesz fel kérdéseket hogy "ugye nem nyitnak ki a sulik?".
Ezért gondoltam, hogy biztos szenved az iskolában.
14/18 anonim válasza:
Március 15-én véget ér a Hawaii, mész vissza a suliba😏
15/18 anonim válasza:
Jha, meg suliba kell menni, akkor az a baj. Többmillió másik ember lehetne még rajta kívül frusztrált és idegbeteg, de akinek van dolga, hobbija, vannak barátai az lefoglalja magát.
16/18 anonim válasza:
Két hétre hosszabbították meg.
17/18 anonim válasza:
Elég szégyen, ez a magatartásforma, főleg egy olyan szájából, ki a gyakorikérdéseken keress megerősítést arra, hogy ne járjon iskolába. Munkát kerülni tudod, de a tiszteletet nem
Majd, hogy fogsz napi 8 órába elmenni dolgozni?
18/18 anonim válasza:
18
Majd jönnek akkor a "minek 8 órába melózni, ha meglehet oldani 4-ben is" kérdések.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!