Milyen kifogást mondjak, amit nem kell megmagyarázni?
Figyelt kérdés
Be akarnak hívni suliba, de NAGYON nem akarok menni. Mit mondjak, hogy miért nem jó, hogy nem tudok menni? Nem tudom mit mondjak, kérlek segítsetek!2021. febr. 23. 13:35
11/14 anonim válasza:
hígf*sás, hányás. Nem rohan az ember vele orvoshoz (nem is bír) és nem ellenőrizhető.
de miért akarnak behívni? Ha nem kell orvosi dolog, "csak elég megmondani, hogy nem tudsz menni", akkor olyan nagyon fontos sem lehet, hogy magyarázkodni kelljen, vagy bki ellenőrizni akarná.
13/14 anonim válasza:
"Ha pedig azt hazudnám hogy nem voltam jól azt szerintem kiderítenék"
Hogy derítik ki azt, hogy te nem voltàl jól?
Azt mondod ment a hasad, erre másnap becsönget a szakember , aki azt mondja, hogy Margit néni küldte, hogy nézze át, hogy az elmúlt 24 órában milyen állagú székletet húztak le a klotyón?
Vagy azt mondod, fáj a fejed és az ofő hazugságvizsgálóra kö téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!