Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Érettségizők! Nem fogjátok...

Érettségizők! Nem fogjátok bánni, hogy nem lesz szalagavató, szerenád meg normális ballagás?

Figyelt kérdés

2021. febr. 22. 13:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
De. Én is idén érettségizem. Nekem az, hogy a szalagavató elmaradt, nem hatott meg annyira, mert mindig is felesleges felhajtásnak gondoltam, de sokaknak ez fájt eléggé, mert sok kislány erről álmodozik,hogy szép ruhában táncoljon, stb. Ez engem nem hozott lázba, szóval nem sajnálom. Nekünk volt mégis szalagavatónk február környékén, de csak ilyen lebutítottan, kisebb csoportban, annyira minimál volt az egész, hogy nem volt annyira az igazi (mondjuk a semminél több, mert valahol egyáltalán nem volt). Jobban sajnáltam a diákhetet (nálunk hagyomány), amire hónapokat készültünk videóval, tánccal, ilyesmi, mert sok pénzünk, időnk és energiánk lett semmissé. Nyilván egy csomó minden más is elmaradt: nagyobb sulis témahetek, tehetségkutatós nap, ilyesmik, pedig ezeken jó lett volna ott lenni. Amit én a középiskolás éveim alatt a legjobban vártam, az az alsóbb évesek búcsúztatója és a ballagás volt. Valószínű, hogy már egyik sem lesz, vagy ha lesz is, nem lesz olyan, mint általában, max online tartják meg. Nekem ez a legnagyobb szívfájdalmam, mert sokat gondolkodtam, nekünk hogyan fognak ezek zajlani, én az ált. iskolai ballagáson sem tudtam sajnos részt venni anno. Aztán ahogy haladtunk előre az időben a digitális oktatásban egyre inkább kezdtem elveszíteni a reményt a nyitással kapcsolatban, ez a kiábrándulás tett közömbössé. 2 hét múlva lenne a ballagásunk, de már az egész hidegen hagy. Az osztállyal azt beszéltük, hogy majd tartunk valami búcsúbulit az osztálynak+ bankettet, hogy mégis legyen valami lezárása a dolognak. Sajnos ez az év most ilyen szerencsétlenül jött ki.
2021. ápr. 15. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!