Nem unjátok a digitális oktatásnak nevezett valamit?
Kedves 15ös!
Teljesen megértem amit írsz és persze mind mások vagyunk. Nekem például az iskolába járós napok voltak mind egyformák és monotonok. Itthon mindig teremtek magamnak programot, például sakkozni tanulok stb..
Red Vixen:
Eddig az motivált engem, hogy bent kellett megírnom a dolgozatokat az iskolában.
Csalni esélyem sem volt, mindent nagyon komolyan vettek.
Most viszont, hogy online oktatás van, sokkal kevésbé veszik szigorúan a tanítást, jóval kevesebb dolgozatot írunk, ráadásul kipuskázhatunk bármit a könyveinkből, amit nem tudunk.
Így nem igazán van motivációm tanulni, hiszen csalással is meg tudom szerezni ugyanazokat a jó jegyeket, a tananyag pedig sosem érdekelt engem igazán.
Az sem sokat segít nekem, hogy sajnos nagyon rossz a kapcsolatom a szüleimmel, most pedig, hogy otthon vagyok, még többet vagyok összezárva velük.
Igaziból tényleg elég sok baj van velem. :(
Fel sem lehetne mindet sorolni, de ezek azok, amiket mindenki előtt fel merek vállalni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!