Mi volt "az incidens" az iskoládban?
Néhányan kábítószerrel lőtték be magukat az iskola vécéjében.
Még a rendőrség is kijött.
Felsős voltam, amikor egy hatodikos-hetedikes gyerek égő csikket dobott a pincei könyvtárba, az ablakon keresztül. Jó pár könyv lángra kapott, hatalmas füst volt, de szerencsére a tűzoltók hamar kiértek és eloltották a tüzet. Nem keletkezett nagy kár, de a gyereket szerencsére azonnal kicsapták. Nem is ez volt az első botlása.
Gimiben két srác utálta egymást, állandóan beszólogattak, és elég hamar verekedések lettek. A második alkalomnál és onnantól a többinél már pár fiú direkt uszította is őket, végül több tanár szedte őket szét, nem túl könnyen. Komoly volt a dolog, de az ofő fel is nagyította, majdnem 2 hónapon át járt hozzánk rendőr ofőin az incidens miatt..
Biztosan volt ennél durvább dolog is gimiben, de nekem erről van tudomásom.
A cigányok egyszer lehúgyoztak egy gyereket a vécében. Valamint nyolcadikban begyógyszerezve jöttek egyszer be, nem is volt már aznap tanítás.
Én 11-ben bunyóztam, azon kívül több nem nagyon volt. Több ismerőst is kirúgtak, például tanárok provokálásért, bunyókért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!