Akik nyafognak, hogy nem akarnak jelenléti oktatást (mert tök jó a digitális) miért nem hagyják ott a sulit és keresnek valami munkát?
21, irigy hogy neki le kell húzni a gyártósor mellett a 12 órát, más meg otthon lehet.
És benne van az ősproli tévhit, miszerint aki otthon van, annak abszolút semmi dolga nincs. A babájukkal otthon lévő nők, a nyugdíjasok, és most már a diákok is csak meresztik a seggüket egész nap, míg ő vért izzad a gyárban.
Nem tudom, honnan veszitek hogy gyártósoron vagyok, de szívetek legyen rajta...
De legközelebb akkor írjatok ehhez hasonló marhaságot, ha alá tudjátok támasztani!
Amúgy, megsúgom..raktáros vagyok!!
32/f
#21 vagyok.
Kérdező! Válaszolnál az egyszerű kérdésemre: ha már nem jársz iskolába, miért zavar téged a digitális oktatás? Őszintén kérdezem, mert képtelen vagyok felfogni, hogy 10 évvel ezelőtt érettségiző generáció miért akar ebbe beleszólni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!