Itt a harmadik hullám, más országok szigorítanak-akkor lőttek a sulinyitásnak is?
"Hol fogsz dolgozni, barátom?"
Ha minden a terveim szerint megy, akkor honvédelmi pálya, majd tisztképző és aztán nemzetbiztonság. NKE.
Na látod. Megy ez.
De ennek voltaképpen mi köze is a kérdésemhez amit eredetileg feltettem? Mondjuk a világon semmi?
"honvédelmi pálya, majd tisztképző és aztán nemzetbiztonság. NKE."
Álomnak szép, de ugye tudod hogy olyat nem vesznek fel, aki érzelmileg instabil.
Mi lesz, ha utánad keresnek, és meglátják az ide feltett kérdéseidet/válaszaidat?
"de ugye tudod hogy olyat nem vesznek fel, aki érzelmileg instabil."
A felvételimnek a fizikai alkalmasságiját már tavaly letudtam.
Innentől a felvételem kérdése csak matek: érettségi eredmény + vitt pontok.
És az meglesz.
Lefutott kör.
"és meglátják az ide feltett kérdéseidet/válaszaidat?"
Hajrá. Lehet nézelődni.
Nem harmadik hullam. Dul a jarvany megkezdodott az oltas. Oszre lesz vege. Kinek allna erdekeben igy elengedni a gyeplot?
Plusz a del-afrikai mutans ellen nem igazan ved az oltas, meg kell allitani a terjedeset.
UK-ben lakom. Az oltast akkor is erdemes beadatni, a del-afrikai szekvenciajat mar vizsgaljak. Oszre lesz harmadik, booster oltas.
Mashol a vilagon sokkal kevesebb szabadsag van mint Magyaro-n, csak nincs fegyveres bohockodas.
Turelem kell. Mar van remeny.
" még az egyetem közeléből is kitiltanálak! Madár."
Már késő. A felvételi előkészítőt megcsináltam , erőnléti megvolt így máris hónapokat töltöttem a berkekben, és még fel se vettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!