Ha Te tanár lennél, elvinnél egy harmadik osztályt egy osztálytársuk édesanyjának a temetésére?
Kérdező, most olvastam a kommented. Nem semmi... :-O Ez tényleg túlzás volt.
Minket egyszer vittek temetésre, osztálytársnőnk meghalt 2000 nyarán, nem sokkal rá kezdtük a negyediket általánosban. Ofő is ott volt, nem ő vitt minket, hanem azok a diákok voltak ott, akik menni akartak (a szüleink vittek minket ők is ott voltak).
Amikor egyik osztálytársunk apukája meghalt, akkor senki nem ment a temetésére. Ofő mondta, hogy meghalt a gyerek apja és most kis ideig nem fog jönni meg, amikor visszajön, ne emlékeztessük őt az apja halálára és ezzel vége is volt. Nem vittek el a temetésre. Sőt, egyszer sírt a gyerek, miután visszajött, de az ofő nem vígasztalta meg...
Általános alsóban ez történt nálunk.
A lány édesanyja postás volt, sokszor segített ha valami ünnepség volt az osztályban. Ja és hát faluban vagyunk.
Mégis, furán éreztem magam, illetve fogalmam sem volt mit kéne éreznem. Csak vártam, hogy elálljon az eső, és néztem a magas fákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!