Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A márciust is otthon töltjük?

A márciust is otthon töltjük?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 19:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Az emberek depressziósak,"

Milyen "emberek"? Én is ember vagyok és nem vagyok depressziós, sőt, SOHA NEM VOLTAM JOBBAN!!! SOHA!!

Ez PARADICSOM!!! Maradjon örökre így. A buszon alig vannak, be nem kell járni sehova, akkor megyek egyet bringázni amikor csak akarok-PARADICSOM!!

2021. febr. 10. 06:39
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Lehet nem vagy depressziós, de baromi önző az igen..attól hogy neked jó, másnak még nem biztos!!!
2021. febr. 10. 09:00
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Na, a kérdező is egy antiszociális élettelen... Csak azok az emberek örülnek annak, hogy a nap 24 órájában egyedül ülnek otthon és semmilyen inger nem éri őket... Hát gratulálok, költözz el egy hegyre, de másokat ne hátráltasd a hülyeségeiddel.
2021. febr. 10. 14:13
 14/17 A kérdező kommentje:

" és semmilyen inger nem éri őket..."

Te miről beszélsz? napi 40-50 km-t lenyomok bringával még esőben hóban télen is.

semmilyen inger?

életemben nem olvastam még ennyit mint mostanában ... semmilyen inger?

Nem csak az az inger ha egy csomó félállati büdösgyökérrel pofázik az ember a tyúxaros semmi életükről.

2021. febr. 10. 14:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát pedig azáltal, hogy egymagad bicajozol és olvasol túl sok inger még nem ér..főleg olvasás közben!

Csajod volt valaha?

2021. febr. 10. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
Unatkozni csak a buta emberek szoktak.
2021. febr. 10. 15:16
 17/17 anonim ***** válasza:
74%
Neked is egy nagy semmi életed van, kérdező! Persze, hogy senki nem kíváncsi rá.
2021. febr. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!