Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A márciust is otthon töltjük?

A márciust is otthon töltjük?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 19:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
48%
Miert, te eddig otthon voltal?
2021. febr. 9. 19:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Nov 11. óta igen. Mint minden középiskolás az országban.
2021. febr. 9. 19:53
 3/17 anonim ***** válasza:
46%
Azért valamelyik megyeget helyekre...
2021. febr. 9. 20:01
 4/17 A kérdező kommentje:
ne a nemlétező szellemességedet csillogtasd hanem érdemi választ adj vagy kussolj.
2021. febr. 9. 20:01
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem igen.
2021. febr. 9. 20:04
 6/17 anonim ***** válasza:
26%

Attól, hogy te egész nap a 4 fal között vagy mert nincs szociális életed..azért még nem mindenki van ugyanebben a cipőben..

A kérdésre a válasz..szerintem még igen!

2021. febr. 9. 20:07
 7/17 anonim ***** válasza:
19%

A vilag normalis orszagaiban a tavasz nem jelent nyitast, a nyar pedig zero garanciat jelent lefoglalt kulfoldi nyaralasokra.

A magyar kormanyt nem tudom kiszamitani, de a trend az, hogy az oltas messze van a befejezestol, a del-afrikai mutanst pedig ki kell zarni. Arra szeptemberre lesz booster vakcina.

Nem lehet fellelegezni, de minel inkabb felfogjak az emberek, annal inkabb van remeny arra, hogy tenyleg kilabalunk ebbol.

2021. febr. 9. 20:58
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

8

Zero garancia az utazasra? Nemreg voltam Egyiptomban, ocskos. :D

2021. febr. 9. 21:00
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Ne hazudj, a dél-afrikai mutánsra is jók a kész vakcinák.
2021. febr. 9. 21:01
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

Hát én nagyon remélem, hogy nem töltjük otthon a márciust. Én már kezdek bele bolondulni ebbe az otthonülésbe. Egyetemista vagyok, de bízok benne, hogy legalább a kolikat kinyitják márciustól. Én nem is tudom, hogy emberek hogy tudnak így élni, kb. semmi szociális interakcióval, vagy ez kinek jó. Elmentem egyetemre, hogy végre elkerüljek otthonról, és elkezdjem a saját kis életem, erre ittvan, most itthon vagyok bezárva a 4 fal közt... (Btw most is megtudom oldani a találkákat, de ezek a 8 órási tilalom miatt eléggé lájtik szoktak lenni...)

Amúgy szerintem a hírek jók, a mostani emelkedő esetszámok ellenére is. Ugyanis nemértem, hogy miért kéne beoltani a teljes lakosságot, ha a nyájimmunitásról már 60%-tól beszélhetünk. Ha ebből kiemeljük a veszélyeztetett korosztályt, kapunk kb. 2 millió embert, akiket bekéne oltani. Viszont van még közel 300 ezer ember akik már átestek a fertőzésen. Így kb. 1.7 millió embert kell beoltani összesen, amiből több mint 200 ezer fő már megkapta az oltást. Tehát, még közel 1.5 millió ember van hátra. Februárban kapunk 300 ezer orosz vakcinát, márciusba 500 ezret. Plusz még kapunk egy jó adag kínait, és több kisebbet(Pfizer, Moderna, AstraZeneca, stb.). És mind márciusba. Ezen statisztikai adatok alapján, én nem látom az okot, hogy miért ne lehetne részlegesen nyitni márciusba. Aztán meg még jobban áprilisba. Az emberek depressziósak, elfogyott a pénzük, és a türelmük is.

2021. febr. 9. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!