Tapasztaltatok már olyat hogy egy férfi tanáron látszódott hogy egy diák tetszett neki? Miben nyilvánult meg?
Nekem a hittanos férfi tanárom járt kézen fogva egy oda járó akkor 17 éves fiúcskával. MIndenki látta mindenki tudta. A büfébe együtt mentek le és a tanár kérdése: kincsem vegyek neked valamit?
A fiú azzal kérkedett de szó szerint kérkedett hogy a tanár az ő szeretője és ő megveti a nőket.
Aztán a fiú leérettségizett meg én is, nem tudom mi van, de a tanár azóta is ott van, gondolom mennek tovább a kis játékai csak már beújított egy fiatalabb kanocskát magának.
Ez a fiú se az első esete volt.
Egy férfi tanárunk volt határeset pedofil, és folyton nézegette a kiskorú lányok dekoltázsát, kétértelműen vicceskedő megjegyzéseket tett,stb.
Nem tanított minket a gimi 4 évén át, asszem a 3. évben elment máshova, vagy kirugták.
Személy szerint remélem hogy tett egy szivességet a világnak, és leugrott egy hídról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!