Miért istenítik a digitális oktatást?
Szerintem car, unom hogy állandóan ki vagyok zárva a szobából ha nekem nincs de az öcsémnek órája van! A gipszkartonnal szoba elválasztás nem lehet, mert így is 3 méter széles az egész. Meg a családomat is unom a fenébe már..
Várom már hogy visszamenjünk, még akkor is ha valamelyik nap 10 tanórám van egyszerre.
23, nem azt mondom, hogy mit csináljatok, azt magyarázom annak, aki írta, hogy az a lényege az otthonmaradásnak, hogy mehessenek bulizni, hogy ez nem így van, nem az a lényege, de tőlem aztán mindenki mehet oda bulizni ahova akar csak ne állítsuk már be az egész helyzetet annak, hogy az otthonmaradás nem a vírus miatti védelem miatt van.
Nem vagyok naiv - én is örültem volna diákként, ha nem kellett volna bejárni, sőt azt is tudom, hogy a diák, aki pánikolta vírus miatt és írt is ki kérdéseket ide le se szarta akkor a vírust és le se szarta most.
Srácok!
Szervezzünk meg egy polgári engedetlenségi mozgalmat az iskolákra vonatkozóan is.
Az összes diák menjen az iskolába be és üljön be a padjába. A remény hal meg utoljára. Ha külföldön ez bevált, itt is beválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!