Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért istenítik a digitális...

Miért istenítik a digitális oktatást?

Figyelt kérdés

Szerintem car, unom hogy állandóan ki vagyok zárva a szobából ha nekem nincs de az öcsémnek órája van! A gipszkartonnal szoba elválasztás nem lehet, mert így is 3 méter széles az egész. Meg a családomat is unom a fenébe már..

Várom már hogy visszamenjünk, még akkor is ha valamelyik nap 10 tanórám van egyszerre.

2021. jan. 26. 09:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
73%
#18 Már megbocsáss, de te ki a fsz vagy tulajdonképpen, hogy megmondod másnak, hogy mit csináljon?
2021. jan. 26. 21:11
 22/25 anonim ***** válasza:
Hm? Mit mondtam emg azzal, hogy lehet később kelni stb? " Lehet " feltételes mód, aki akar felkelhet úgy ahogy suliba indulna, ehet azt amit ott enne tízóraira stb.
2021. jan. 26. 21:13
 23/25 anonim ***** válasza:
56%
Bocsi balázska, a 19-esre gondoltam.
2021. jan. 26. 21:15
 24/25 anonim ***** válasza:
85%

23, nem azt mondom, hogy mit csináljatok, azt magyarázom annak, aki írta, hogy az a lényege az otthonmaradásnak, hogy mehessenek bulizni, hogy ez nem így van, nem az a lényege, de tőlem aztán mindenki mehet oda bulizni ahova akar csak ne állítsuk már be az egész helyzetet annak, hogy az otthonmaradás nem a vírus miatti védelem miatt van.

Nem vagyok naiv - én is örültem volna diákként, ha nem kellett volna bejárni, sőt azt is tudom, hogy a diák, aki pánikolta vírus miatt és írt is ki kérdéseket ide le se szarta akkor a vírust és le se szarta most.

2021. jan. 26. 22:12
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Srácok!

Szervezzünk meg egy polgári engedetlenségi mozgalmat az iskolákra vonatkozóan is.

Az összes diák menjen az iskolába be és üljön be a padjába. A remény hal meg utoljára. Ha külföldön ez bevált, itt is beválhat.

2021. jan. 27. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!