Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért istenítik a digitális...

Miért istenítik a digitális oktatást?

Figyelt kérdés

Szerintem car, unom hogy állandóan ki vagyok zárva a szobából ha nekem nincs de az öcsémnek órája van! A gipszkartonnal szoba elválasztás nem lehet, mert így is 3 méter széles az egész. Meg a családomat is unom a fenébe már..

Várom már hogy visszamenjünk, még akkor is ha valamelyik nap 10 tanórám van egyszerre.

2021. jan. 26. 09:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
11%

"ha gondoljátok szívesen szorgalmazom az Oktatási Központ felé, hogy ismételjetek évet."

Legyen így!

2021. jan. 26. 09:39
 12/25 anonim ***** válasza:
17%
9 miben etysz egyet? Neked is vékonyak a falak?
2021. jan. 26. 10:04
 13/25 anonim ***** válasza:
15%
Propaganda
2021. jan. 26. 11:43
 14/25 anonim ***** válasza:
69%

Nekem sokkal jobb. Online órán jobban tudok figyelni, az érettségire is jobban tudok készülni, és napi 8-9 óra helyett csak 3-4 órám van, mert ki lettek véve a hülyeségek (pl rajz).

És attól, hogy digitális oktatás van, nem azt jelenti, hogy egész nap otthon ülj. Én ugyanúgy szervezek programomat, járok házibulikba, meg minden.

Szóval én imádom a digitális oktatást, de a koronából elegem van. Utazni akarok és kocsmázni a barátaimmal egész éjszaka, úgyhogy remélem minél hamarabb vége lesz.

2021. jan. 26. 12:44
 15/25 anonim ***** válasza:
31%

"digitális oktatás van, nem azt jelenti, hogy egész nap otthon ülj."

Pedig ez lenne a lényeg, hogy a bulikban ne kapd el a vírust és ne vidd haza vagy el más bulikba. Ezért van a digitális oktatás.

Nagyon sokan írták szorgalmi, jelenléti időszaknál, hogy félnek a vírustól, ezért otthon akarnak lenni, amint a gimi+egyetem otthon maradt már hirtelen nem félnek a diákok.

2021. jan. 26. 13:05
 16/25 A kérdező kommentje:

15

Igen, ezért van este kijárási tilalom.. napközben ugye fontos tennivalói vannak az embereknek, de éjszaka mi? Jó, van aki dolgozik éjszaka is de ennyi..bulit meg napközben is lehet tartani, ha már nincs suli!

2021. jan. 26. 13:23
 17/25 anonim ***** válasza:
23%

Hamis állítás van a kérdésben.

Nem istenitik.

.

A kérdés nem kíváncsi az online oktatás pozitívumaira. Csak provokáció az egész, hogy kifejezze, mennyire utálja az egészet.

Kedves adminok. Ezen nincs mit gondolkodni. A kérdést törölni kell.

2021. jan. 26. 13:27
 18/25 anonim ***** válasza:
45%
Nézzük: Lehet később kelni, kényelmesebb, olyan kaját eszek ami jól esik éppen, nem mellesleg nem is olyan unalmas :D
2021. jan. 26. 20:49
 19/25 anonim ***** válasza:
20%

16,

Továbbra is ez a hozzáállás a gond. NEM AZÉRT NINCS JELENLÉTI OKTATÁS, HOGY BULIZHASSATOK, HANEM, HOGY NE FERTŐZZETEK/FERTŐZŐDJETEK.

2021. jan. 26. 21:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Elromlott a Caps Lock
2021. jan. 26. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!