Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárnak joga van facebook...

Tanárnak joga van facebook csoportba kitenni az egész osztály (adott tárgy) összes félévi jegyét névhez kötve? Nem erről szólna a GDPR?

Figyelt kérdés

Ugye ez személyes adat lenne, ami az illetők előzetes hozzájárulásához kötött. Csak úgy kitenni ráadásul névvel-nem csöppet jogsértő ez?

Mert még ha kódneveket adott volna amit csak az illető tud (pl kismadár-ki tudja ki van mögötte csak az aki ezt választotta...)

de így névvel publikusan-ki hatalmazta őt erre fel?

Mondjuk kemény 1 napot volt kinn, mert jeleztem a facebooknak és azonnal törölték + a tanárt magát is bannolták most már se ezt se semmi mást nem tud kitenni.

De azért nem értem mit képzelnek az ilyenek.

2021. jan. 24. 11:50
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
49%

"jeleztem a facebooknak és azonnal törölték + a tanárt magát is bannolták most már se ezt se semmi mást nem tud kitenni."

Hát én sem értem, hogy te mit képzelsz magadról... Sunyi módon jelentgeted meg bannoltatod a tanárod, meggátolva ezzel a munkavégzésben, csak mert ég a pofád a többiek előtt a sz** félévi jegyed miatt... le se tojod te az adatvédelmet, csak ciki volt a többiek 4-esei meg 5-ösei mellett a gyász 2-esed, ugye? :D Gyökér. Persze gondolom azóta is lapulsz mint egy kisnyuszi, és nem mondtad el neki, hogy miattad nem tud közzétenni semmit a csoportban... (ami nyilván privát csoport, tehát eleve más szabályok vonatkoznak rá, mivel csak az érintettek látják...)

2021. jan. 24. 12:17
 12/48 Micimacko67 ***** válasza:
2021. jan. 24. 12:22
 13/48 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez a munkaügyis troll.
2021. jan. 24. 12:29
 14/48 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy honnan veszitek mindig ezt a dumát, hogy "a kötelességeit bezzeg nem tudja"? Ezt honnan gondoljátok, hogy így van?
2021. jan. 24. 13:57
 15/48 Micimacko67 ***** válasza:
33%
#14, Egyszerű tapasztalat...az esetek nagyrészében az vergődik legjobban a jogait hangoztatva, aki nagy ívben tojik a kötelességeire...
2021. jan. 24. 14:04
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az egyik fél jogsértése esetén miért kérdés hogy a MÁSIK fél tudja-e a kötelességét? és ha nem tudja akkor mi van?

Attól még az egyik félnek jogsértést nincs joga elkövetni.

Ha valaki nem tartja be a kreszt, azért a rendőr nem csinálhat vele akármit. Nem tartotta be a szabályt de ATTÓL MÉG A MÁSIK FÉLNEK az utolsó betűig be kell tartani.. különben milyen alapon kérne számon bármit is?

2021. jan. 24. 14:15
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

"ehát eleve más szabályok vonatkoznak rá, mivel csak az érintettek látják...)"

Az érintettek sem láthatják más tanulmányi eredményét. Voltaképp senki se láthatja, a tanár és az értékelést kapón kívül.

Ez ennyire egyszerű mint a bot.

2021. jan. 24. 14:21
 18/48 Micimacko67 ***** válasza:
79%
#17, kíváncsian várom a véleményedet egy táblánál történő felelés osztályozásával kapcsolatban! Ott is nyilvánosságra kerül az értékelés...
2021. jan. 24. 14:33
 19/48 anonim ***** válasza:
63%

12: natessék!

Valami bukdácsolós troll, aki azt hiszi, hogy az osztálytársai nem tudják, milyen harmatgyenge...

LOL

2021. jan. 24. 14:34
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

"kíváncsian várom a véleményedet egy táblánál történő felelés osztályozásával kapcsolatban! Ott is nyilvánosságra kerül az értékelés..."

Tessék itt a véleményem. Ott SINCS JOGA A TANÁRNAK az egész osztály előtt ismertetni a jegyet.

Tessék. Megfelel?

Ha egy tanár másként tesz az vagy OSTOBA ÉS TUDATLAN vagy TUDATOSAN JOGSÉRTŐ.

Válassz.

2021. jan. 24. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!