Miért van az, hogy valakit fel tudok venni egy Messenger csoportba, valakit pedig nem?
Figyelt kérdés
Létrehoztam egy egy osztálycsoportot. Fel szeretnék venni kettő embert. Az egyiküket sikeresen felvettem, viszont a másik srácot nem tudom valamiért. Ha esetleg valaki tudja ennek az okát, annak megköszönném, ha elmagyarázná. :)#internet #tag #Facebook #Justin Bieber #felvétel #osztály #Michael Jackson #Messenger csoport #Mark Zuckerbeg
2019. jún. 1. 08:01
1/1 anonim válasza:
Itt nincs úgy, hogy vissza kell, hogy jelöljön az illető, csak akkor tudod felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!