Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan lenne ez jó?

Hogyan lenne ez jó?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,és leukémiás..

Látszik rajtam,hogy valami nincs rendben,de azt tudják,hogy leukémiám van.

Csak az az egy bökkenő van,hogy nem sok van hátra.

Én csak csendben,boldogan,nagy felhajtás nélkül akarok eltávozni.

Nem akarok minden nap úgy bemenni,hogy emlékeztessenek arra,hogy minden egyes nappal közelebb vagyok a naphoz.

De amint belépek az iskolába,a tanárok szomorú tekintetével,és a diákok aggodalmával találkozom.

Igen,szomorú,hogy ilyen fiatalon,de számomra ennyi volt az élet.

Hogyan tudnám megváltoztatni ezt az egészet?

2021. jan. 20. 19:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hmm. Probálkozz szerintem mind a 2 területen még ha nehéz is:/ Szurkolok:)
2021. jan. 20. 20:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azt tudnod kell, hogy az emberek nem fognak tudni természetesen viselkedni ilyen esetben, elvégre együtt éreznek, ráadásul más nagyok vagytok, nem kicsik, a gyerekek könnyebben el tudják ezt fogadni és tudnak egyenlőként bánni a másikkal.

Ők azt látják, hogy valaki haldoklik, két hónap múlva elmegy, két hónap után már nem tudnak neki semmit elmondani, illetve két hónapja van még hátra és elmegy és tudják, hogy ez mennyire fájhat és szeretnék, ha szeretetben töltenéd el ezt az időt.

Emiatt javaslom, hogy ne úgy állj hozzá, hogy arra emlékeztetnek, hogy meghalsz, hanem arra, hogy szeretetnek Téged.

Szerintem keress valami hobbit vagy csinálj valamit, amit mindig is kipróbáltál volna, az is tud adni egy kis pozitív löketet. Esetleg még ezeket a gyerekeket is meghívhatod, idővel már elkezd a jég megtörni, ha lekötitek magatokat valamivel, akkor kicsit feloldódnak, nem csak a haldoklót látják Benned.

2021. jan. 21. 07:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!