Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Utálom az angoltanárt. Mit...

Utálom az angoltanárt. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon utálom az angoltanárom, 9.es vagyok. Mindig ordít, meg kérdezget, de nem is értem mit mond. Holnap felelünk szóban, és sose értem, hogy miket kérdezget. Mit tegyek?

2021. jan. 19. 09:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ne zavarjon, hogy kérdeztem valamit. Mindenre válaszoltál, csak a lényegre nem
2021. febr. 25. 18:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves angol nyelvet oktató tanár! Ne keverjük a szezont a fazonnal!

Más az, ha a diák munkáján látszik, hogy meg se próbál készülni (nincs nyoma, hogy próbálta volna megírni a leckét, annak sincs nyoma, hogy próbálta volna megtanulni az anyagot, nincs nyoma, hogy igyekezne órán + esetleg direkt szaboltálja az órát), meg más az, hogy a gyereknek nem erőssége a tárgy vagy esetleg baj van otthon és gyengébben teljesít.

Egy tanár tisztában van azzal, hogy nem minden gyerek ugyanolyan tempóban halad a tananyaggal, van, amelyik nehezebben érti van, amelyik gyorsabban.

Ha egy nyelvtanár tényleg idegrohamot kapna, mert a diákja nem ért meg valamit, már rég az elmegyógyintézetben lenne vagy börtönben a pofozkodás után.

Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, esetleg még egyetemre jársz vagy egy idős tanár vagy, akinek még várnia kell a nyugdíjig, de szíve szerint már hagyná az egészet a csudába... De, hogy egy átlag tanár ilyen stílusban írjon és még ráadásul hergelje is több hozzászólásban a kérdezőt a "mi van, szólj vissza, itt vagyok!" stílusban, az egyszerűen nem valóságos.

2021. febr. 25. 21:20
 23/25 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező!

És a válaszom az volt, hogy ha eleget tanulnál, akkor értenéd a Tanárod és ő meg nem ordibálna, mert eljutna a tudatodig az amit mond!

Ez ilyen egyszerű!

2021. febr. 26. 08:31
 24/25 anonim ***** válasza:

23, rengeteg tantárgy van az iskolában, minden tárgyra jut x idő, hogy a gyerek tényleg mindegyikből felkészüljön, tudja és megértse a tananyagot, megírja a leckét, mellette szakkörökre meg/vagy edzésre járjon és maradjon szabadideje, hogy egészséges lelkű gyerek legyen.

Ráadásul nem biztos, hogy az elég tanulás eredményes is.

Én úgy tanultam a gimi elején, hogy nulla szabadidőm volt, 4,6 lett az átlagom, pedig a kitűnő vagy minimum a 4,8 volt a cél, látod, én aztán eleget tanultam, csak szombaton pihentem, vasárnap meg már reggeltől éjszakáig tanultam, mert kiabáltak velem a négyesért - és mégis becsúsztak négyesek, sőt egy-két hármas, amiért haza se mertem menni. Nem volt meg a szabadidőm, cukkoltak a tanáraim, kiközösítettek a gyerekek.

Amikor megváltoztak otthon a körülmények és kicsit lazábbra vettem a gimit, minden tárgyra csak x időt fordítottam, lett szabadidőm, akkor messze kerültem a kitűnőtől, max 1-2 ötösöm volt, fizika-matek hármas!!! lett, inkább azokkal a tantárgyakkal foglalkoztam, amik érdekeltek és szabadidőm is volt, ráadásul arra a szakra vettek fel, ahova menni szerettem volna és most egy szuper állásom van.

Illetve tapasztalatból mondom, hogy a gimis angolórák nem mindig hatásosak. Angolból ötös voltam, még akkor is, amikor lazábbra vettem a gimit, de érettségi után alig tudtam valamit elmakogni, nehezen értettem meg másokat. Egy multiba mentem dolgozni, ott fejlődött az angoltudásom, mert az angol az alapnyelv és most már rendesen beszélek angolul.

2021. febr. 27. 06:55
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha 8-13-stb. nem trollkodik, és tényleg angoltanár, nem gyári munkás, akkor köszönjük meg neki, hogy bemutatja, milyen elmaradott a magyar oktatási rendszer és hogy milyen idegbeteg buta emberek oktathatnak. Azt tanácsolom, hogy ezt a stílust egyszer próbálja meg az utcán egy hozzám hasonló izmosabb fiatallal szemben.

Kérdező, remélem, azóta megoldódott a dolog, sajnos Magyarországon a tanárok többsége hulladék.

Mindig jó voltam suliban angolból, kár, hogy semmit nem ért, mert beszélni egyáltalán nem tudtam. Azt egyedül tanultam meg netről. Kb. ennyi ér a magyar nyelvoktatás.

2023. márc. 24. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!