Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Utálom az angoltanárt. Mit...

Utálom az angoltanárt. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon utálom az angoltanárom, 9.es vagyok. Mindig ordít, meg kérdezget, de nem is értem mit mond. Holnap felelünk szóban, és sose értem, hogy miket kérdezget. Mit tegyek?

2021. jan. 19. 09:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Kérd meg a szüleidet, hogy fizessenek egy magántanárt, aki segít behozni a lemaradást. Utána már fogod érteni, mit kérdezget.
2021. jan. 19. 09:55
 2/25 anonim ***** válasza:
72%
Én is utáltam őt az egész gimi alatt, ki kell bírni, sajna ez van.
2021. jan. 19. 11:42
 3/25 A kérdező kommentje:
És végül lett nyelvvizsgád, vagy le tudtál érettségizni (már ha abból érettségiztél).
2021. jan. 19. 12:07
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ötösre érettségiztem, meglett a nyelvvizsgám is.
2021. jan. 19. 12:39
 5/25 A kérdező kommentje:
Meg mindig gyomorgörccsel megyek órára is, mert félek, hogy ha nem értek valamit, amit a tanár kérdez, akkor beégek. Lehet át kellene mennem gyengébb csoportba. Ez egyébként az erős csoport.
2021. jan. 19. 13:45
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez egy jó ötlet. Nem lesz semmi gond, ha átkéred magad, maximum akkor nem engednének, ha a létszám nem lenne arányos.

Azért odafigyelnek, hogy nagyjából egyezzen a létszám mindkét csoportban, főleg, mert van egy létszám, ami felett sokkal nehezebb nyelvet tanítani úgy, hogy mindenki részt tudjon venni az órán vagy mindenkire oda tudjon figyelni a tanár.

Általánosban én pl a gyengébb csoportba jártam és mivel hetedikben buktak is tőlünk meg el is mentek, ezért muszáj volt két gyereket a gyengébb csoportba átrakni, hiába voltak jók angolból. Ugyanígy, ha az erősebb csoportból mentek volna el akkor két jobb képességű gyereket tettek volna át az erősebb csoportba.

2021. jan. 19. 18:05
 7/25 anonim ***** válasza:
A gimiben is ugyanígy volt, az erősebb csoportvés a gyenge csoport között a létszám már különbözött, ezért már azt mondták, hogy akárki jön, az automatikusan a gyengébb csoportba kerül.
2021. jan. 19. 18:09
 8/25 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván azért üvölt mert vagy lusta, vagy nemtörődöm, vagy debil vagy, aki nem ért meg semmit.

Engem is felidegesítenek amikor pofázok és a gyengeelméjű nem érti meg az elemi dolgokat sem.

De ahelyett, hogy most itt írkálnál, inkább most is tanulnod kellene! Na ezért üvölt! És igazad adok neki!

Egy angoltanár.

2021. febr. 24. 16:36
 9/25 chtt ***** válasza:
100%

Ajaj, kedves angoltanár, remélem, csak troll vagy, és nem tanár!

Szintén angoltanár

:)

2021. febr. 24. 16:56
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
De, tanár vagyok, ha fölhöz vered magad, akkor is :)
2021. febr. 24. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!