Utálom az angoltanárt. Mit tegyek? (többi lent)
Hihi, miért verném földhöz magam?
Ne kegyelmezz. Jó neked, hogy olyan okos vagy. A magam részéről örülök, hogy nem ilyen tanáraim voltak, s talán nem vagyok nagy szám, de szeretném hinni, hogy én sem ilyen vagyok.
:)
Ha van türelmed, egészségedre.
Nekem ilyen tanáraim voltak és örülök hogy nekem nem kegyelmeztek és ily módon verték belém a tudást.
Ha hülye voltam, nem értettem, addig ordibáltak, amíg fel nem fogtam. És jól tették.
Amíg egy hiba is volt a definíciók és szabályok visszamondásánál, addig gyaláztak, amíg hibátlanul el nem mondtam.
Akkor még volt fegyelem és tanulás, nem pedig a hülyék simogatása, ami ma megy!!!!!
Kérdező!
Persze ha nem érted hogy mit kérdez a Tanárod, ha tök hülye vagy angolból!!
Ha tanulnál, talán értenéd!!!!!!
Nehogy már a Tanár legyen hülye mert te b****szol tanulni!!!!
Na erről van szó te kis nyomorult gyökér! Először is,
1, ne beszélj csúnyán mert pofánváglak
2, másodszor pedig, tanuld meg tisztelni a Tanárokat!
3, azután ülj le és kezd el tanulni, szó nélkül, követve a Tanár utasításait!
4, Kár hogy nem én vagyok a Tanárod, mert párszor már biztos jól pofánb****sztalak volna, hogy észhez térj, kisfiam.
Ha szüleid normálisan gondolkodnának és nem kényeztetnének el, meg raknák a pofádba az kocsit meg az ájfont, akkor én adnám az első pofont, ők a másodikat!!!
Kiröhögnének a bíróságon te nyomorult! Értelmezni se tudnád a jogi szövegeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!