Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Utálom az angoltanárt. Mit...

Utálom az angoltanárt. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon utálom az angoltanárom, 9.es vagyok. Mindig ordít, meg kérdezget, de nem is értem mit mond. Holnap felelünk szóban, és sose értem, hogy miket kérdezget. Mit tegyek?

2021. jan. 19. 09:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
És nem kegyelmezek a hülyéknek.
2021. febr. 24. 17:14
 12/25 chtt ***** válasza:
100%

Hihi, miért verném földhöz magam?

Ne kegyelmezz. Jó neked, hogy olyan okos vagy. A magam részéről örülök, hogy nem ilyen tanáraim voltak, s talán nem vagyok nagy szám, de szeretném hinni, hogy én sem ilyen vagyok.

:)

2021. febr. 24. 17:18
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha van türelmed, egészségedre.

Nekem ilyen tanáraim voltak és örülök hogy nekem nem kegyelmeztek és ily módon verték belém a tudást.

Ha hülye voltam, nem értettem, addig ordibáltak, amíg fel nem fogtam. És jól tették.

Amíg egy hiba is volt a definíciók és szabályok visszamondásánál, addig gyaláztak, amíg hibátlanul el nem mondtam.

Akkor még volt fegyelem és tanulás, nem pedig a hülyék simogatása, ami ma megy!!!!!

2021. febr. 24. 17:29
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Persze ha nem érted hogy mit kérdez a Tanárod, ha tök hülye vagy angolból!!

Ha tanulnál, talán értenéd!!!!!!

Nehogy már a Tanár legyen hülye mert te b****szol tanulni!!!!

2021. febr. 24. 17:43
 15/25 A kérdező kommentje:
Menjetek már a f.szomba,mit osztjátok itt az észt? Bírom az ilyen papolós senkiket!
2021. febr. 25. 11:34
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Na erről van szó te kis nyomorult gyökér! Először is,

1, ne beszélj csúnyán mert pofánváglak

2, másodszor pedig, tanuld meg tisztelni a Tanárokat!

3, azután ülj le és kezd el tanulni, szó nélkül, követve a Tanár utasításait!

4, Kár hogy nem én vagyok a Tanárod, mert párszor már biztos jól pofánb****sztalak volna, hogy észhez térj, kisfiam.

2021. febr. 25. 12:50
 17/25 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy hol tanítasz? Mert szívesen feljelentenélek az iskolával együtt, aki egy ilyen idióta barom állatot alkalmaz, mint te! Pofánbasznál, ha te lennél a tanárom? :'D A szüleim a gatyádat is leperelnék rólad, semmid nem maradna, bár ahogy látom így is eléd nyomorult már az életed...xD
2021. febr. 25. 17:38
 18/25 A kérdező kommentje:
Elég*
2021. febr. 25. 17:38
 19/25 A kérdező kommentje:
Ti idióta barom állat angoltanárok meg elvárjátok, hogy a diák már minimum tudja az A2 szintet, de az nem jut eszetekbe, hogy valakinél le se szarta a tanár általánosban az angolt.
2021. febr. 25. 17:40
 20/25 anonim ***** válasza:
10%

Ha szüleid normálisan gondolkodnának és nem kényeztetnének el, meg raknák a pofádba az kocsit meg az ájfont, akkor én adnám az első pofont, ők a másodikat!!!

Kiröhögnének a bíróságon te nyomorult! Értelmezni se tudnád a jogi szövegeket!

2021. febr. 25. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!