A távoktatás problémája, hogy a diákok még annyira sem fognak tanulni, mintha suliba mennének.
Az oktatás gyakorlati része (ami szakma esetén az egyik legfontosabb) teljesen kimarad (ahol nem marad ki, az jó).
A diákok kimaradnak a társas kapcsolatokból, pedig az középiskolában nagyon fontos.
"hogy a diákok még annyira sem fognak tanulni,"
ez nem igaz, mert én online oktatás alatt sokkal jobban tanulok mint jelenlétinél. Magyarból pl 14 ötöst kaptam november óta, minden visszaküldött feladatra kapok egy ötöst.
"kimaradnak a társas kapcsolatokból"
igen, nagyon rossz hogy nem láttam a sok cintányért 2 hónapja, akik olyan sötétek mint az éjszaka, elbaszta a gyerekkorom a digitális oktatás...
13-as
Max csak részleges távoktatás lehetséges, mert nem minden család tud beilleszkedni a digitális oktatáshoz..Azok vagy támogatást kapnak, van nekik jelenléti lesz!!
15-ös
Nagyon szépen összefoglaltad, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!