Osztályfőnöknek arany karkötő ajándékba? Osztálypénzből?
Figyelt kérdés
Ez normális? Mit tennétek, ha a gyereket osztalyfonokenek ez az ajandekterv lenne kitalalva, es rajtatok kivul minden szulo rabolintott volna?2021. jan. 13. 14:38
1/30 anonim válasza:
Attól függ milyen az ofő ill. általános vagy középiskola. Milyen volt a gyerekekkel végzett munkája. De valószínű ha mindneki rá bólintana akkor én is akkor is ha nem nagyon tetszik. Ne én legyek a fekete bárány.
2/30 anonim válasza:
Ballagási ajándék? Ha minden szülő rábólintott, akkor én csak akkor nem tenném, ha nagy nehézséget okozna kifizetni az összeg ránk eső részét.
3/30 A kérdező kommentje:
Alsos gyerek, a masodik tanev vegen akarjak odaadni a tanarnonek.
2021. jan. 13. 14:48
4/30 anonim válasza:
1es vagyok. Értem, hát akkor elég nagy hülyesegnek tartanám, ilyen idős gyerekek, ráadásul 2 év után max virágot szoktak adni, sőt minden évben virág dukál. Akkor szokás nagyobb ajándékot adni ha az osztály elballag. Én azért megkérdezném a helyedben a többi szülőt, hogy mégis mire fel kapja az arany karkötőt?
5/30 anonim válasza:
Milyen munkát végez, hogy viszonyul a gyerekekhez?
Amúgy arany karkötőből is van mindenféle árkategória, 10.000-től 100.000-ig (általánosságban, persze van ennél olcsóbbért - ha pl. csak a medál az, de arany karkötőnek van megnevezve - és egészen a csillagos égig)
Ha 20 gyerek van, és egy 100.000-es darabot néztek ki, az akkor is 5000 forint/szülő. Ha aranyos és segítőkész, szereti a gyermekeket, akkor én nem tiltakoznék.
6/30 anonim válasza:
Amikor általános iskolából ballagtam, ilyet adtunk az ofőnek, és belegravíroztattuk, hogy melyik osztály vagyunk, mettől meddig jártunk oda. De ő egy nagyon jó osztályfőnök volt, senkiben nem merült fel, hogy ne csináljuk. Ha csak egy random osztályfőnök, én is sokallnám.
7/30 anonim válasza:
5. Igen az úgy csak 5ezer. De érted, most 2.osztályban kap egy 100ezres ajándékot akkor ballagásra mit kap? Autót? Szerintem max 10.000 forint értékben lenne reális ajándékot venni.
8/30 anonim válasza:
Még valami: az is fontos, mikorra. Mi ezt a 8.-os banketten adtuk oda búcsúajándékként. A kérdésedbpől nem derül ki, miről van szó. Ha simán csak egy év végi ajándék lenne egy teljesen átlagos év után, akkor szerintem sok.
9/30 anonim válasza:
8. De kiderül, a 3. kommentben írja, hogy alsós 2. osztályos gyerekek.
10/30 anonim válasza:
Bocsi, megint én, közben elolvastam, a válaszod. 2. év végén szerintem sok, de persze nekem sem lenne ekkora szám, ha én lennék a fekete bárány. Csak az a baj, hogy ezt ha idén bevezetetitek, utána minden év végén felmerül majd. Mikor írtad, azt hittem, végleg elballagó osztályról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!