Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért viszonyul így hozzám az...

Miért viszonyul így hozzám az osztály?

Figyelt kérdés

Nos 10.-es vagyok, és nagyon rosszul viszonyul hozzám az osztály az osztályfőnökkel együtt.

Létrehoztak egy osztálycsoportot (egy újat) 3 hónapja mindenki benne volt csak én nem. Ha közösség építős játékot játszunky akkor sosem vagyok benne. Volt egy előadás még mikor nem távoktatas volt, és volt egy legendás énekes ki benne szerepelt. Szerettem volna én alakítani, mert tudták, hogy a példaképem. Azt mondták nem, és más alakította. Rosszul esett. (Ráadásul maga az osztályfőnök osztogatta ki ezeket a szerepeket)

Ki vagyok rekesztve magyarán. Az osztályfőnök meg csomoszor bántott a múltban szavakkal . Másik osztályban más tanárok jól viszonyulnak hozzám.

2021. jan. 11. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
1%
Biztosan te vagy Gyurcsány fia. Azért.
2021. jan. 11. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Valami oka biztosan van, de mi ezt így nem tudjuk megmondani. Megkérdeztél már valakit?
2021. jan. 11. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
te vagy a kis nemecsek az osztalyban ... csupa kisbetuvel
2021. jan. 11. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Miért lehet ez mégis? Ennyiből senki nem tudja, de neked gondolom van sejtésed. Amikor kialakul egy új osztály, mindenki a nulláról indul, neked hol siklott ki a dolog?
2021. jan. 11. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Valamit elhallgatsz, mert ok nélkül nem fog egységesen kipécézni magának az osztályfőnök és az osztály is. Valószínűleg az osztályodnak nem lenne különösebb problémája veled, ha csak az osztályfőnökdnek lennél szálka a szemében, de így, hogy kollektívan nem kedvelnek, valamit muszáj volt tenned, amivel unszimpatikussá váltál számukra. Vagy lehet, hogy egyszerűen a habitusod nem tetszik nekik. Túl csendes, passzív vagy, nem igazán veszel/vettél részt az osztályközösség életében? Vagy inkább az ellentettje, folyton zavarod az órákat baromságokkal, nyomatod a hülyeségeket 0-24? Nem mintha nekem problámám volna egyik személyiségtípussal is, csak a környezetemben az ilyen diákokat nem kedvelik túlzottan a többiek. Na meg azokat, akik folyton másokon élősködnek (mindig másoktól kérik el a házit meg a tanulnivalókat stb.), lógnak az iskolából, puskáznak stb. (Ez utóbbi típust én sem nagyon kedvelem, sajnos van ilyen ember az osztályunkban, de próbálunk vele türelmesek lenni...)

Amúgy azt mondtad, hogy a többi osztályban kedvelnek a tanárok és a diákok is. Nem tudnál átjelentkezni azokba az osztályokba? Mert (sajnos) még a Napnál is világosabb, hogy nem igazán fog változni a sorod a jelenlegi osztályodban...

2021. jan. 11. 14:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát úgy indult ahogy kell. Klikkek kialakultak, én is tartoztam egybe, de nem magába a klikkbe hanem egy úgy mondott ilyen lenézett voltam abban. Nem kifejezetten utálnak, mert ha egy poént mondok nevetnek, inkább levegőnek néznek. Én inkább csendes vagyok. Vannak barátaim (3) az osztályban, de nem érzem azt annyira őszintének, mert inkább én vagyok az aki kedvez.

Nem nyalizok, nem vagyok stréber, a házit megírom, tanulok és ennyi. Jegyeim 4-5 körül vannak.

Osztályfőnök nem kedvel, azért gondolom mert kell egy ilyen is. Többször megrágalmazott hogy hazudok, vagy lehülyézett, de egyszer meg is ütött. (Nem arra kell gondolni hogy pépé vert csak így enyhén így megüt. Ezt akkor szokta csinálni mikor magához hív 4 szem közt, bár idén 10.-ben nem csinált ilyeneket. Akkor nem foglalkoztam vele, mert voltak más gondjaim, most se fogok. Ezeknek az oka annyi volt, hogy pl 3-as lett a szódolgozatom, mi 9.-ben 2-3 honaponta előfordult. Mások bezzeg 2-3asokat írtak, azokat szerette)

Ez egy olyan iskola ahol minden osztály más, mert más tanulnak. Mi a reálosok vagyunk, de van nyelvi ezen kívül ők egy évvel idősebbek nálunk, meg humánosok. Nekem viszont kell a matek a továbbiakban. :(

2021. jan. 11. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem tudsz átmenni másik iskolába, ahol van reál szak?
2021. jan. 11. 15:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Ezt az évet még ki várom, és nyáron eldöntöm szerintem. Most úgyis vírushelyzet van.
2021. jan. 11. 15:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Most volt meetes óra egymásnak kellett feltenni kérdéseket (8an voltunk), és a 45 perc alatt egyik se szólított. Rosszul esik ez nekem. E
2021. jan. 18. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!