Mit lehet tenni, ha holnap online szóbeli vizsgám lesz, de nem működik a mikrofonom?
Azt írja "nem áll rendelkezésre csatlakozóinformáció" Töltöttem le drivert, de semmi nem történt. Nem értek hozzá.
Írjak emailt a tanárnak, hogy technikai gondok miatt nem veszek részt a vizsgán vagy mit tehetek?
8-as vagyok. Nem vagyok fusztrált egyáltalán. Nincs rá okom szerencsére. De ha jobban belegondolsz, hát nincs igazam? Cáfold meg.
Szerintem olyan alap dolog ez a mai világban, hogyha nincs a gépen net, akkor ott a mobil. Ha nincs a gépen mikrofon, akkor videóhívást indítok a telefonról. Ennek megoldása nem egy nagy dolog, erre magunktól is rájöhetünk. Az életben lesznek ennél nagyobb kihívásai a diákoknak, és ha ezt nem tudják önállóan megoldani, akkor a nehezebb dolgokkal hogyan boldogulnak?
Nem értem miért a tanár hibája, hogy nincs meg benned a képesség, hogy írsz a tanárnak egy üzenetet, hogy sajnos nem jó a mikrofon vagy pedig hogy elmenj olyan fülesért, amin vagy mikrofon. Érted egy kínai boltba is kapsz olyan mikis fülest pár százért ami jó erre, úgy kétezerért egy kicsivel komolyabb mikis fülest is kapsz és ezek nem a headsetek, hanem a normál fülhallgató, amin van egy mikrofon.
Figyelj, amikor felnőtt leszel és állásinterjúra majd nem tudsz felöltözni, akkor is az oktatást okolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!