Van itt olyan, akinek valamelyik tanára észrevette a vagdosás nyomait? Hogyan reagált? Mi történt utána?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 20:45
1/10 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy ez a vágdosás mire jó? Én ismerősi körömben is volt ilyen, őket sem vették észre.
2/10 anonim válasza:
Anno volt ilyen,az egész sztori érdekel?
3/10 anonim válasza:
Szerintem érdekli, hiszen a kérdésében elég sok mindere szeretne kitérni 😀
Nekem csak annyit mondj, hogy miért kezted el /kezdte el az, akiről a story szól, illetve, hogy sikerült-e vele valamit megoldani?
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, az egész story érdekel. Én nem vagdosom magam, az ismerőseim körében sincs ilyen, csak érdekel :)
2021. jan. 3. 21:24
5/10 anonim válasza:
Történt párszor, korházzal fenyegettek anno, aztán megtalálta megin a suliban(itt már közép) a doki,aztán nem lett belőle semmi,csak egy értesítés lett küldve,jött a lebszás. Nem túl komoly,csak kicsit bonyolultabb volt a szitu,de így ez a törzse a dolognak
6/10 anonim válasza:
állandóan kiakadt a tanár és pszichológushoz küldött mindenkit, akin látta
7/10 anonim válasza:
Észrevette. Megkérdezte mi az, amikor elmondtam egy kamu szöveget, sajnálkozva nézett, aztán értesítette az anyukámat meg az iskolai pszichológushoz elküldött.
8/10 anonim válasza:
Amúgy azt hazudtam, hogy elestem, az volt a kamuszöveg. :)
Egyik barátnőm is vahdosta magát, én, amikor észrevettem, szóltam az ofőjének. Mivel a lány már játz pszichiáterhez, ezért csak szólt a szüleinek meg besgélgetett a lánnyal.
9/10 anonim válasza:
Á akkor bántam meg az életem...
10/10 anonim válasza:
Nekem közép suliba vette észre a tanár pszichiátriára kerültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!