A lányom nem akar iskolába menniv,mit tegyek?
Szekálták,ezt elintéztem de még mindig fél ,azt mondja én nem ismerem őket nem tudom milyenek
Sírva könyörög hogy segitsek de nem tudok,megtettem amit tudtam ha tovább szekálják megint szólok a tanárnak de nagyon fél
Sokat hiányzott most nem tudná igazolni az orvos
Bosszút akar állni ha felnő,stresszes.
Mit tennétek a helyemben?
Vagy ha nem is öli meg magát, de majd később se lesz képes normális barátságokat kialakítani, és egyik bántalmazó párkapcsolatból a másikba kerül...
Még nem késő, iskolaváltás, pszichológus, buszozás. Tedd meg a lányodért!
Ha férfi vagy, megkereshetnéd az egyik szekáló apját (mivel gyereket nem fenyegethetsz meg!) hogy vagy beszél a kölykével vagy gondok lesznek...
De nőként is megkeresheted, sok férfi önbecsülését sérti ha egy nő felpofozza...
Már elnézést kérek de ismerem annyira a lányomat hogy nem ölné meg magát.
És bocsánat de fiatal ahhoz hogy teljesen egyedül felszálljon egy buszra utazonn jópár km-t és megkeresse az iskolát amit lehet hogy nem is tudja hol van,vagy nem tudja mikor megy visszafele a busz
Késse le én meg aggódjam tele magam.
Nem az osztályával van a gond velük letisztáztuk,8.-as gyerekek beszélik ki a háta mögött,nem tudom most is de jelenleg tőlük fél és nem is a suli maga hanem az hogy reggel velük kell találkoznia a busznál
Ha nem kéne buszozni egyébként elmenne de ezt nem tudom megoldani nincs autónk
Mielőtt belém kötnél nem én pontoztalak le és de,vannak barátnői akikben megbizik és én is teljes mértékben
Az van hogy csendes de egyébként jó tanuló,szeretik a tanárok csak ez miatt az ügy miatt romlott az átlaga
Köszönöm a segítséget
Nem ő sem akar más suliba menni
Csak azt vettem észre hogy mostanában rájött az hogy ha valaki még egyszer beszól odaüt neki,nem ez nem történt meg de szerintem ennyi lelki terror után simán lehet
A barátnője anyukája pedig mesélte hogy lánya káromkodni kezdett otthon mert ha nem csinálja ezt akkor őt is szekálni kezdik
Szólt is a tanárnak a csoportba
Másnap lányom mondja hogy a gyerekek ugyanugy kibeszélik a háta mogott ,elotte meg nyaliznak.
Utolsó, én tapasztalatból írtam. Felnőtt vagyok, egész felső tagozatban bántottak. Még most is tapasztalom a dolog hosszútávú hatásait, sőt egyre tisztábban látom mennyire tönkretett. Attól, hogy valami régóta fennáll, még nem lesz kevésbé komoly probléma.
Kérdező, tehát ha jól értem most is buszozik? Ha nem, akkor az első napokon elkísérheted, megmutatod neki hogyan kell a menetrendet leolvasni, felírod a leckefüzetébe, hogy mikor jönnek buszok amikkel haza tud jönni, veszel neki egy butatelefont, hogy fel tudjon hívni ha probléma van. Nem egy bonyolult dolog. Gondolom nem elsős a gyerek, 8.osok nem bántanának elsőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!