Középiskolás diákok! Ti már készültök a január 11-el kezdődő szivatásra?
Nekünk több tanár is ki jelentette még novemberben, hogy amint vissza megyünk, mindent be fogunk pótolni. Velünk dogát se irattattak mondván úgyis kipuskázzuk.
Január 11-el most ugyebár kezdődik az iskola és mindent amit nov.11 óta tanultunk online abból írni fogunk. Töriből ez 2 teljes témakört jelent, irodalomból 6 költő és teljes munkásságuk, nyelvtanból is egy teljes témakör. Németből 2 féle igeidő plusz 300 ige amit tudni kell. Biológiából a teljes emberi anatómia illetve a franc tudja mi volt még...
Megmondom őszintén nem sok motivációm van neki kezdeni. Tanultam rájuk de azóta elfelejtettem nagy részüket.
Veletek mi a helyzet ilyen téren? Tőletek is számon fognak kérni mindent? Mikor kezdtek el tanulni?
Nyugi, kb. az egyetem is ilyen lesz. Egy egész félév teljes anyagából fogsz vizsgázni minden télen, és nyáron.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!