Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha magad válogathatnád meg az...

Ha magad válogathatnád meg az órarended és lecsökkenne az órák száma, amiken rész kell venned, melyik lenne a jobb: korán kezdeni az iskolában, (de korán végeznél így) vagy később kezdeni az iskolában (de később végeznél így)?

Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Inkább korán. Imádnám ha du. 2kor végeznék és lenne időm mindenre.

Vagy még amit szintén imádnék az az éjszakai tanulás (bár ezt nem hiszem, hogy sokan támogatnák 😂).

2020. dec. 28. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig felújítás miatt volt olyan a sulimban, hogy délutánra kellett menni. Pacsirta típus vagyok, de éppen ezért nagyon bejött a dolog; a házikat mindig délelőtt, friss aggyal csináltam meg, könnyebben megjegyeztem, amit akkor tanultam (persze az előző napi magyarázatok szükségesek voltak hozzá, de úgy, hogy aludtam rá egyet, sokkal egyszerűbb volt felidéznem). Ideges sem voltam, a kortizol reggel a legmagasabb, délutánra lecsökken. És nem csak az enyém, a tanároké is, szóval mindig nagyon meghitt volt a légkör ezeken a délutáni órákon, pedig ugyanúgy volt számonkérés.
2020. dec. 28. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Első
2020. dec. 29. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első jobb lenne.
2020. dec. 30. 12:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Én jobban örülnék annak, ha korán kezdenék és korán is végeznék. :D
2021. jan. 5. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!