Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én vettem észre, vagy a...

Csak én vettem észre, vagy a tanárok viselkedése tényleg megváltozott a digitális oktatás során?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék senkit sem megbántani vagy sajnáltatni magam, ez csak egy személyes megfigyelés. Kiváncsi vagyok, hogy ez csak nálunk van-e így vagy esetleg több iskolában.

Azt vettem észre, hogy egyre nagyobbak az elvárások, amiket ha nem tökéletesre teljesítünk, a tanárok megvetően bánnak velünk. Néha olyan feladatokat adnak, hogy ketté áll a szemem. Ami iskolában 45 perc, az itthon legalább két óra a legtöbb esetben. A kákán is csomót keresnek. Azt mondják nyugodtan kérdezzünk, de ha megtesszük, akkor a reakció sohasem pozitív és még csak nem is segítenek. Egyszerűen semmi sem jó nekik, online órán ordítoznak, kigúnyolnak, panaszkodnak, mártírkodnak. A határidők teljesen abszurdak. Mégis mi értelme szombat délelőtt 10 órára kiírni egy határidőt vagy vasárnap reggel nyolcra?

Persze megértem, hogy jelenleg a tanárok helyzete sem egyszerű, nem is mernék ilyet állítani, mert nem lenne igaz. De nekünk, diákoknak is ugyan úgy digitális oktatás van, mi is megszenvedünk vele (már aki).

Eddig nem egy olyan tanárom volt, akit tiszteltem, kedveltem, de amióta digitális oktatás van, egyszerűen annyira lekezelően bánnak velünk, hogy az már undorító. A legjobb tanulókkal is ezt csinálják. Nincs kivétel.

Máshol is így van, vagy csak nálunk ment el minden tanárnak az esze? A többi diák mit tapasztal?

Gimnáziumba járok.

2020. dec. 11. 18:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Az a gyerekem döntése lesz, szíve joga lesz hozzá. Nem örülnék neki, de tudnám, hogy ezerszer jobb tanár lesz, mint a jelenleg oktató tanárok 99 százaléka.
2020. dec. 23. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!