Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ? A gyerekem...

Mit csináljak ? A gyerekem emondta hogy szekálják az iskolában

Figyelt kérdés
Az osztályfônöke olyan egy másvilagban él,hiába szóltam neki ...

2020. dec. 7. 18:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hata mogitt kibeszelik? Kabat miatt? Nem eleg markas?

Hasznalt ruha boltba kell markasat keresni vagy atterni olyan stilusra aminel senkit nem zavar ha a kinairol vagy a decathlonbol van mindene. Vagy ellensulyozni valahol mashol: egy menő aktivitsmero (okokarkoto) vagy jofele frizura. De leginkabb a gyereket kell felvertezni. Olvass utana az iskolai szekalasoknak esetlegkeress ebbe szakerto pszichologust.

2020. dec. 9. 01:18
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Gimnáziumot váltottam szekálás miatt, nem megoldás, ha csak ,,hagyjuk”. Eleinte én is ,,hagytam”, aztán egyre durvább verbális bántalmazást kaptam, és fizikailag is volt kísérlet bántalmazásra. (Ráadásul lányok közt.) Az osztályfőnök egy idióta volt, azt mondta menjek pszichológushoz, hogy el bírjam viselni a szekálást. Nem a bántalmazó fiatalokat büntette volna, hanem engem akart pszichológushoz küldeni. Szüleim beszéltek vele, nem használt, így egyenesen az igazgatósághoz fordultak. Ott aztán helyre tették a lányokat és az osztályfőnököt is (akit később ki is rúgtak). Az igazgatósággal meg egyenesen lehet fordulni a problémás gyerekek szüleihez. NEM szabad hagyni.
2020. dec. 10. 22:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még azt hozzátenném, hogy próbálj minél többet beszélni vele erről, minden nap érdeklődni, hogy elviselhetőbb legyen neki az a maradék fél év. 18/L
2020. dec. 10. 22:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!