Akik esküdöztek rá hogy az iskolák (legkésőbb) jan 4-én kinyitnak -mit szólnak most? Hogy biztosan NEM nyitnak ki?
A jelen zárlat jan 11-ig marad. És az még mindig nem a vége, akkor majd még lehet újabb 30 nap (feb 11...). És akkor csak azoknak lesz igazuk akik már az elején azt mondták februárig nem lesz itt semmi se....
KARÁCSONYI AJÁNDÉK!! KÖSZÖNÖM!!
Megint kezdődik... 😂😂
Amúgy bármikor vissza vonhatnak bármilyen korlátozást( a király bármikor meggondolhatja magát). Ne igyál előre a medve bőrére.
"Amúgy bármikor vissza vonhatnak bármilyen korlátozást( "
de nem fognak sőt a jan 11. még nem a vége lesz, előre szólok
és most újra lehet a szar mellédumát szajkózni hogy honnan tudod nem vagy jós stb.
ja ja ja.
honnan tudom. ahonnan ezt is tudtam onnan.
"yurcsány Ferenc és csak trollkodik itten nekünk! Onnan tudja ezeket."
nem. hogy honnan tudom azt 100000000x leírtam már . hogy mindenki elengedi a füle mellett az nem az én dolgom.
hogy honnan tudom? mert van ELEMI JÓZAN ESZEM és használom.
Onnan tudom.
Elemi józan ész.
MIért lesz hosszabbítás jan 11 -én? Mert mögöttünk lesz a karácsony a dugig nyomott plázákban történő össznépi tolongás, a családi összejövetelek stb stb
ennek eredménye? A mostaninál is rosszabb mutatók.
Erre a reakció? Szigorítás /hosszabbítás.
Elemi józan ész!
"Elemi józan ész!"
Azt már rég elittad XD
"Elemi józan ész!"
inkább seggfej..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!