Akik esküdöztek rá hogy az iskolák (legkésőbb) jan 4-én kinyitnak -mit szólnak most? Hogy biztosan NEM nyitnak ki?
A jelen zárlat jan 11-ig marad. És az még mindig nem a vége, akkor majd még lehet újabb 30 nap (feb 11...). És akkor csak azoknak lesz igazuk akik már az elején azt mondták februárig nem lesz itt semmi se....
KARÁCSONYI AJÁNDÉK!! KÖSZÖNÖM!!
" Szerintem január 4.-től, vagy legkésőbb 11.-től normális oktatás lesz."
te híreket olvasol? A január 4 már eleve megdőlt. Már most biztos hogy akkor semmi se lesz.
Hírek? Szövegértés?
"vagy legkésőbb XXX-től normális oktatás lesz."
Ugyanezt az üres szart nyomtátok eddig is... hát nem úgy lett.
Most se úgy lesz.
"Amúgy hánayadikos vagy?"
ez hogy jön ide? érint a dolog és kész. ennyi. nem mindegy?
Gulyás azt mondta, hogy még decemberben tetőzik a járvány. Tavasszal is megmondták előre, úgyhogy én hiszek nekik. Szerintem január 4.-től, vagy legkésőbb 11.-től normális oktatás lesz.
SZÖVEGÉRTÉS?
"de ilyen hozáállással végzős nem lehetsz"
Hát na ennyit rólad meg a megérzéseidről. mert beletrafáltál. de az vagyok. végzős. na most mi lesz?
"..hogy lehet ennyire örülni a sulizárnak? "
akkor elmondom.
napi 2x1 óra buszozás-megspórolva
napi 6-7-8 óra büdösgyökér társasága -megspórolva
a kisstílű pitiáner tanárocskák egyéni baromságai (hogy ülsz hogy állsz... srb) megspórolva
és otthon a 4 fal közt 10000000x kényelmesebben megtanulom ugyanazt amit a suliban megtanulnék..
Hát így lehet!
Magas mi?
"Akik esküdöztek rá hogy az iskolák (legkésőbb) jan 4-én kinyitnak"
Csak te írogattad a retardált iskolás kérdéseidet naponta 5-ször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!