Az osztrákok bejelentése a "garancia" arra hogy kinyitnak az iskolák még az idén? Osztrákok dec 7-én nyitni akarnak
Kurz: A cél az, hogy december 7-e után kinyithassanak az iskolák
mindezt úgy hogy az egyéb korlátozások java része azért marad, csak épp ez nem.
mivel mi is az osztrákokat majmoljuk némi ráhagyással, ezért kérdem: mi is kinyitunk még idén?
Nem hiszem, hogy arra a kis decemberre itthon újra nyitnák az iskolákat. Meg, így elő lehet adni, hogy nem másoljuk az osztrákokat, hanem önálló világmegváltó gondolataink vannak.
Szerintem januárban talán kinyitnak itthon a sulik.
(Az meg amúgy vicces, hogy pl. kávézókban és hasonló helyeken sem lehet kevés ember, apartmanban meg egy sem. Tök jól tönkre vágják a gazdaságot.)
"Nem hiszem, hogy arra a kis decemberre itthon újra nyitnák az iskolákat"
én meg 99%ra veszem hogy igen, csakazértis alapon.....
uyge olvashattuk ezt is:
Korlátozások nélküli karácsonyt szeretne az Orbán-kormány
az osztrákok ehhez kapóra jönnek lehet rájuk mutogatni hogy hááát ők is...
"akkor másfél hetet sem lennének nyitva az iskolák"
naptár van otthon? ha kinyitnak sulik (ha...) akkor az 5 ÖT napra fog szólni dec 14-dec 18. H-P. és ennyi
aztán dec 19-től úgyis téli szünet
és mibe hogy ott lesz az az öt nap nyitás!
Naptár van, te szerencsétlen. Pont azt írtam, hogyha nem nyitnak előtte hétre már, akkor másfél hetet sem lesznek iskolában. Általános iskolás szövegértés van otthon?
Amúgy meg, miről szól a kérdés? Mi válaszoltunk. Te meg leírod, hogy tojsz a válaszokra és csakazért is kinyitnak, mert te azt mondtad.
"Te meg leírod, hogy tojsz a válaszokra és csakazért is kinyitnak, mert te azt mondtad."
nem ÉN mondtam..... csak olvasom hogy...
"Korlátozások nélküli karácsonyt szeretne az Orbán-kormány"
és hát ez zárt iskolákkal nehéz lenne
De, te mondod. Mi mondtuk, hogy valószínűleg nem nyitnak ki. Erre te csak azt hajtogatod, hogy akkoriskinyitnak.
Akar... Sok mindent akar. Én is akarok sok mindent. Attól az még nincs úgy.
"Akar... Sok mindent akar"
azért amit Ő akar az úgy is lesz...
Ez a hülye bele van őrülve ebben a suli zárásba/nyitásba. Rendszeresen ezen kattog. Valami megszállott.
Ennél is látszik, hogy ő írta ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Ugyanaz a szövegtagolás, stílus, linkelés.
Nem unod még te szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!