Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ellopta a szobatársam az...

Ellopta a szobatársam az összes alsóm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy eddig is tűntek el boxerek a szekrényemből, tudom, hogy ő volt, mert láttam rajta, főleg, hogy fecskét hord. De nem gondoltam, hogy baj, a koliban többektől hallottam, hogy pólót nadrágot kölcsönadnak. Tőlem nem kérdezte meg, hogy elviheti-e, de általában jószívű ember vagyok, ha szüksége van, vigye. De most haza kell menni, ő már hazament, én pakoltam és konkrétan az összes alsóm eltűnt. Odahaza van még 3-4 fecske fiatalabb koromban, de ennyi és nincs ruhabolt a környéken, csak a piacon egy csávó, akinél fecskét lehet kapni, ha van. Szóval valahogy vissza szeretném kapni. Meg mondjuk megérteni, miért vitte el. Mit kéne tennem?

2020. nov. 12. 19:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem, nálunk sima gardrobszekrény van. Minden szobában, bár a zárható egyre jobban tetszik. Lehúzom róla és? Jó ötlet a vakaródzás, de jelen helyzetben pár hónapot kéne rá várni..
2020. nov. 12. 20:21
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Legközelebb hagyj kint csali alsót viszketőporral beszórva :D többé nem lopja el

Kamukérdésnek amúgy nem rossz

2020. nov. 12. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Te tényleg hülye vagy? Kérdezés nélkül elviszi, ez marz lopás
2020. nov. 12. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Úgy tűnik , hogy egy szobába került egy hülye és egy tolvaj.
2020. nov. 12. 20:51
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Eddig én csak szoknyavadászokról hallottam, de úgy látszik van aki a férfi alsókra bukik. 😄
2020. nov. 12. 21:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Uramanyám xDD

Kérné vissza a franc, inkább vennék még és bekenném belül valami lóbalzsammal, hadd csípje csak :DDD

2020. nov. 12. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
Gatyavadász :D
2020. nov. 13. 09:38
 18/19 anonim ***** válasza:

A szopófantom után itt a gatyavadász. Rokonlelkek lehetnek :D

A mai kamukérdés versenyben az én szavazatom megkapod :D

2020. nov. 13. 11:15
 19/19 anonim ***** válasza:
59%

Volt itt régebben egy fétises, aki használt nőibugyikat keresett...

Lehet, hogy a szobatárs meg a szagos férfialsókra gerjed.... :-DDDD

2020. nov. 13. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!