Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szobatársam (kolesz) hetek...

Szobatársam (kolesz) hetek óta egy igazi tapló velem. Hogy bírjam ki?

Figyelt kérdés
Múlt héten nekem ugrott. Azóta takarodó után osztja az észt, hogy milyen barátaim vannak, hogy lehetnek ilyen gyökerek.

2020. jan. 25. 07:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana, ha az elözményeket is leírnád!
2020. jan. 25. 07:35
 2/10 anonim válasza:
100%
És mi lehet ennek az oka?
2020. jan. 25. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkodtál már, hogy más szobába menj?
2020. jan. 25. 09:07
 4/10 A kérdező kommentje:

#1 Nincs előzménye.

Egyszerűen csak bekattant. Eddig nem szólt semmit senkire, tök jól együtt tudtunk működni. Most meg elment az esze, semmiből.

#3 De, viszont a másik szobatársam nem akarja h elmenjek, ahogy én se.

Viszont mivel a tapló van a legrégebb a szobában, így ő meg ezzel védekezik, mondván ez az ő szobája, és nem fog sehova se menni.

2020. jan. 25. 12:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Odamegyek bebiszitterkedni idonkent. 💪

N

2020. jan. 25. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy írd le az előzményeket, azt jelentette, ide írd meg nekünk, mi az oka az ilyen viselkedésének. Valamire csak ugrik. Én a legudvariasabb lennék vele, persze nem túljátszva, az meglepné. Vagy egészen más témáról kezdenék beszélni, de kellene tudnunk az előzményeket is, hogy tanácsot tudjunk adni, hogyan reagáljál.
2020. jan. 26. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj a szeretett szobatárssal más szobába. Tudom, úgy logikus, hogy 1 ember költözik, és nem 2 egy miatt. De sokáig nem lesz jó lenyelni ezeket.
2020. jan. 26. 11:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Az a baj, h a nevelők nem engednek költözni. Ahol lenne hely, ott meg engem utálnak. A másik szoba amiben még lenne hely, onnan pedig azt a srácot dobták ki, akivel el kéne költöznünk.

A többi szobában pedig nem lehetünk, mert mi hétvégén is benn maradunk, a maradék szobában pedig csak olyanok vannak, akik hétvégén otthon vannak.

2020. jan. 26. 21:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Leutod bezbozutovel meg ilyenekkel
2020. jan. 31. 13:35
 10/10 anonim válasza:
77%
Kicsit jobban el kellene gondolkodni az ok-okozati összefüggéseken mindemellett azon hogy kik a valódi barátaid. Nem fogok spoilerezni de van egy tippem.
2020. febr. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!