Abbahagynátok a sportot, ha bunkóskodik az edző?
Figyelt kérdés
Kajakozok 6. éve. Most kaptunk egy új edzőt, aki kipécézett engem magának, és folyamatosan beszólogat nekem, meg még 2 lánynak. A többiekkel normális.
Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy nem szívesen járok már edzésre, és már semmit nincs kedvem csinálni, mert tudom, hogy úgy is le fog szólni az edző. Nem vagyok egy mindenre megsértődő, és mindenért síró ember, de az egész csoport előtt múltkor úgy leordibált, hogy majdnem elbőgtem magam.
Szeretem ezt a sportot, de a következő ilyen klub az messze van innen. 2x40 percet kellene utaznom, és nagyon ritkán járnak a buszok, suli mellett lehetetlenség lenne megoldani.
Mit csinálnátok?
2020. nov. 8. 16:38
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2020. nov. 8. 18:39
12/12 anonim válasza:
Ne másik sportot keress, hanem másik edzőt. Tudom ilyen sportnál nem könnyű, de valamit valamiért. Vagy hagyd abba az egészet. Pénzt úgyse fogsz keresni vele, hobbi szinten meg akár evezgethetsz edző nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!