Abbahagynátok a sportot, ha bunkóskodik az edző?
Kajakozok 6. éve. Most kaptunk egy új edzőt, aki kipécézett engem magának, és folyamatosan beszólogat nekem, meg még 2 lánynak. A többiekkel normális.
Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy nem szívesen járok már edzésre, és már semmit nincs kedvem csinálni, mert tudom, hogy úgy is le fog szólni az edző. Nem vagyok egy mindenre megsértődő, és mindenért síró ember, de az egész csoport előtt múltkor úgy leordibált, hogy majdnem elbőgtem magam.
Szeretem ezt a sportot, de a következő ilyen klub az messze van innen. 2x40 percet kellene utaznom, és nagyon ritkán járnak a buszok, suli mellett lehetetlenség lenne megoldani.
Mit csinálnátok?
Próbálj a sportra, a csapatra koncentrálni és az edzőre csak minimális figyelmet fordítani.
Szerintem nem éri meg egy sportot abbahagyni, de a végtelenségig sem szabad hagyni magad abuzálni.
Állj a sarkadra! Ne hagyd abba a neked tetsző, hozzád közel álló sportot egy ilyen fsz miatt.
Ha nem jogos, vagy ilyen mondvacsinált dolgokért ordibál, akkor tessék neki visszaszólni. Csak azért, mert "edző", nem az övé a világ.
40 perc utazás szar menetrenddel? Nagyon nem éri meg!
És szerintem ezt a kérdező látja, érzi leginkább, hogy neki belefér-e a napjaiba, gondolom, az órarendje sem teszi lehetővé.
40 perc csak oda az utazás. Még 1 órát kellene várnom, mert csak úgy van buszom, hogy 1 órával edzés előtt odaérjek. Ez 1 óra 40 perc + még kimegyek a buszhoz az 20 perc, tehát 2 óra elmegy az életemből úgy, hogy nem voltam edzésen. Az edzés másfél óra, így már 3 és fél óra lenne. Még átöltözök, meg kimegyek a buszhoz (ha kiérek), az 30 perc, azaz 4 óra. Plusz 40 perc buszozás, meg 20 perc séta hazafele, akkor 5 óra.
És már ott bukott a mutatvány, hogy egy nap 7-8 órám van, (csütörtökön 9), és képtelenség lenne elérnem a buszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!