Mit tegyek, hogy a tesitanárom felfogja, hogy lehetetlent nem tudok megcsinálni?
egyik gyakorlat az volt, hogy hanyatt fekve fel kell emelni a lábunkat 15 centi magasba. Oké, menni fog.
De akkor jöttem rá, hogy a lábaim nehezebbek, mint a felső testem. Nem tudom miért.
A seggem a forgáspont és ha felemelem a lábaimat kinyújtva akkor előre billenek egyenes háttal is.
És még ő jön oda, hogy csináljam rendesen.
Egyenes a hátam, karom kinyújtva hátra, de lehetetlent nem tudok megcsinálni. kapaszkodjak a levegőbe? kérdeztem.
És elkezdett ordibálni, hogy vagy csinálom rendesen vagy bevág órai munka elégtelent.
Nem tudok mit csinálni!!!! Egyszerű fizika! Futó vagyok, sok az izom a lábamon, persze, hogy nehezebb a felsőtestemnél.
A kettesel teljesen egyetértek.
Amúgy mindig rühelltem a testnevelést, a legtöbbször haza szöktem ha utolsó óra volt.
De nem szabadultam meg a tanártól, mert a szomszédom lett.
Amúgy ha van egy jó orvosod aki tényleg jó fej, ő felmenthet egész évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!