Mit tegyek, hogy a tesitanárom felfogja, hogy lehetetlent nem tudok megcsinálni?
egyik gyakorlat az volt, hogy hanyatt fekve fel kell emelni a lábunkat 15 centi magasba. Oké, menni fog.
De akkor jöttem rá, hogy a lábaim nehezebbek, mint a felső testem. Nem tudom miért.
A seggem a forgáspont és ha felemelem a lábaimat kinyújtva akkor előre billenek egyenes háttal is.
És még ő jön oda, hogy csináljam rendesen.
Egyenes a hátam, karom kinyújtva hátra, de lehetetlent nem tudok megcsinálni. kapaszkodjak a levegőbe? kérdeztem.
És elkezdett ordibálni, hogy vagy csinálom rendesen vagy bevág órai munka elégtelent.
Nem tudok mit csinálni!!!! Egyszerű fizika! Futó vagyok, sok az izom a lábamon, persze, hogy nehezebb a felsőtestemnél.
A karom meg nem hosszabb, mint a seggem, nem tudok támaszkodni se. Ráadásul a cipő is nehéz.
Amúgy 17/l vagyok, a tesitanárom is nő.
“Vagy bevág órai munka elégtelent”
Vágjon. Kit érdekel? Rajta kívül senki nem veszi komolyan a testnevelést és nem is kell. A magyar testnevelés órák nem arról szólnak, hogy mozogjatok, hanem hogy valami kisebbségi komplexusos, proli idióta terrorizálhassa a fiatalokat. Nem kell megcsinálnod, ami nem megy.
2: hát jóó de na :) Nem jó érzés egyest kapni. Na. Ez van.
Igazából az is zavart, hogy mindenki másnak meg ment.
Igaz, nem tehetek róla, hogy hosszúak a lábaim :D
Nem kell kapaszkodni. A derekadat szorítsad le földre, mintha a derekaddal el akarnád magadtól a talajt tolni. Keményen szorítsad. Akkor menni fog.
Neked is jó lesz hosszú távon, ez egy nagyon jó core izom fejlesztő gyakorlat. Meg a tesitanárnak is megmutatod, hogy igenis megy.
Meg lehet csinálni. Hasizomból kell megemelni a lábad, a törzsed befeszíted, ahogy a 8-as írja.
amúgy ja, kit érdekel ha bevágja az egyest, de egyáltalán nem kér lehetetlent. Azt hittem, hogy valamilyen betegség miatt nem vagy képes x dolgot megcsinálni (pl le vannak tapadva az izmaid)
Nekem durva tériszonyom van. A tesitanárok általában nem fogták fel, hogy pánikrohamom lesz a kötélmászástól, bordásfalon mászástól.
Kaptam egyest ezért, nem is egyszer, nagyon rossz érzés volt. Viszont volt amit jobban tudtam, mint a többiek, azzal javítottam. De mégis rossz érzés volt na. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!